Search

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica

M's Bakery

Image: Mateja Krvarić,
Sanja Žordić

Neodoljivi okusi čokolade naši su slatki grijesi, a u njima maksimalno uživa mlada studentica prava Mateja Krvarić iz Velike Gorice koja je iz ljubavi prema slasticama pokrenula svoj blog M's Bakery

"Jednostavno sam se zaljubila u pisanje o hrani kada sam čitala razne blogove pa je tako sasvim spontano nastao i moj, M's Bakery blog", prisjeća se Mateja i nastavlja "Tada sam odlučila svoje bilješke iz stare bilježnice prenijeti u virtualni svijet. Kako se blog razvijao, počela sam otkrivati i moć fotografije u ovome poslu i opet, sasvim spontano naučila fotografirati." Ova mlada kuharica dva puta tjedno razmišlja na ruskom s obzirom da ga već neko vrijeme uči, a većinu slobodnog vremena provodi u kuhinji pripremajući slastice za svoje društvo.

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica (фото 1)

Na blogu prevladavaju slatki recepti, a prikrade se i pokoji slani. "Volim slatko, volim čokoladu i volim izmamti osmijehe na licima dragih ljudi, a primijetila sam da je i mojim čitateljima nekako slatko draže od slanoga", kaže Mateja, "Blog je jedna slatka riznica mojih slatkih majstorija i jedan sasvim drugačiji svijet u koji vrlo rado odlutam svaki put kada se upali mikser."

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica (фото 2)

M's Bakery je prvobitno imala ime 2cocoNuts i bila je udružena stranica koju su vodili Mateja i njezin kolega. Danas je ovo blog koje izgleda kao malo slatko carstvo njene autorice Mateje, što ne čudi jer su slastice njezina velika strast. Tako ćete na ovom blogu pronaći razne recepte za torte, kolače, pite i ostale slatkiše, ali i dojmove s putovanja na koja Mateja često odlazi. "Obožavam kuharice i knjige općenito kao i putovanja. Užitak mi je isprobati novi recept, kada mjere i natuknice postanu stvarnost, i kada u konačnici iznenadim samu sebe", komentira Mateja. Stoga, ako ste u potrazi za inspiracijom i nečim slasnim, provjerite što o tome misli M's Bakery.

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica (фото 3)

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica (фото 4)

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica (фото 5)

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica (фото 6)

Carstvo slatkih delicija koje priprema hrvatska blogerica (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više