Search

Centar grada uskoro postaje bogatiji za novo mjesto Franko’s Sweets by Le Kolač

Centar grada uskoro postaje bogatiji za novo mjesto Franko’s Sweets by Le Kolač

Urednik: A.P.


U samom centru Zagreba, na Europskom trgu, Franko’s Street prošle godine predstavio je svoju ponudu azijskih specijaliteta pripremljenih od domaćih visokokvalitetnih namirnica. Uz odličan sushi, prepoznat je i po raznovrsnoj ponudi domaćih i stranih cra piva, vrhunskih vina, pjenušaca te inovativnoj koktel karti. Na jelovniku su se našle i prepoznatljive Le Kolač slastice s potpisom Roberta Hromalića. Nakon godinu dana, predivan prostor i mirna terasa Ban centra u Cesarčevoj, postali su premali za sve navedeno, stoga se sushi bar, s optimiziranom ponudom, uskoro seli na novu adresu u središtu Zagreba, a Franko's Street od 30.10. postaje Franko's Sweets by Le Kolač.

Centar grada uskoro postaje bogatiji za novo mjesto Franko’s Sweets by Le Kolač (фото 1)

Franko’s Sweets by Le Kolač mjesto je koje spaja iznimnu barsku priču s vrhunskim slasticama i ugođajem. Uskoro ćete moći predahnuti na terasi uz kavu ili prirodni sok, uživati u punoj ponudi Le Kolač slastica, ispijati prvoklasne svjetske whiskeye i žestoka pića, degustirati inovativne signature alkoholne i bezalkoholne koktele koje je osmislio barmen Filip Ramljak, a hladne zimske dane moći ćete provoditi u ugodnom interijeru s pušačkim prostorom na katu.

Centar grada uskoro postaje bogatiji za novo mjesto Franko’s Sweets by Le Kolač (фото 2)

U slatkoj ponudi tako će se naći 9 vrsta kolača (Lješnjak, Pita od jabuka, Yuzu cheesecake, Tart karamel badem, Čokolada tonka, veganski Flan soja kokos te kolači nastali u suradnji s Krašem - Bajadera, Grioa i Ruby), 3 vrste sladoleda u pakiranjima od 250 i 750 ml (Yuzu, Bajadera i Pistacija), keksi (Čokolada, Limun i cvijet naranče, Vanilija i lješnjak), teglice (Pasta od lješnjaka, Čokoladni karamel, Slani karamel) i Six pack - paket od 6 kolača po vašem izboru po promotivnoj cijeni.

Centar grada uskoro postaje bogatiji za novo mjesto Franko’s Sweets by Le Kolač (фото 3)

Torte, kao i sve druge proizvode iz Le Kolač slatke ponude možete naručiti putem novog Le Kolač webshopa.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više