Search

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac

"50 A Burger & Champagne Bar"

Tekst: E.G.

Image: John Pavlish,
PR

"50 A Burger & Champagne Bar" je koncept koji u Zagreb donosi dašak New Yorka, a osim zanimljivih burgera, nudi i bogat izbor šampanjaca i koktela

Ako pratite zagrebačku gastronomsku scenu, znate da se u posljednjih godinu dana otvorio cijeli niz novih objekata. Takve okolnosti zahtijevaju isticanje iz mase sličnih koncepata, a nama je upravo jedan i takav zapeo za oko. Radi se o "50 A Burger & Champagne Baru" koji danas službeno otvara svoja vrata za javnost. Lociran je u samom centru grada, na Europskom trgu, a fokus će biti na gurmanskim burgerima te tzv. pićima s potpisom. Tim predvodi Amerikanka Adena Lavin, pa ne čudi da ponudu opisuje kao suvremenu američku kuhinju s dodatkom okusa iz različitih zemalja svijeta. Posebno ističe kako će sve namirnice biti iz lokalnog uzgoja, a baš sve što možete pronaći na jelovniku će sami pripravljati, s iznimkom kečapa.

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac (фото 1)

Osim janjećih burgera i burgera s tartufima, u ponudi ćete naći i specijalitete poput Philly Cheesesteaka, corn doga i hrskavih pilećih krilca. Kad je riječ o piću, ovdje ćete moći kušati selekciju vrhunskih šampanjaca iz regije i svijeta, poput Collard Picard Brut i Ace of Spades. Uz to, ponose se listom od 12 posebno osmišljenih koktela kakve nećete naći drugdje, a izdvajamo Coco Chanel Martini, The Ascott te New York Sour. Interijer je uređen u suvremenom stilu, i to u funkciji stvaranja opuštene atmosfere u kojoj će se svatko osjećati ugodno.

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac (фото 2)

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac (фото 3)

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac (фото 4)

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac (фото 5)

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac (фото 6)

Danas se otvara bar koji spaja burgere i šampanjac (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više