Search

Želite li ručati pokraj najpoznatijih osoba Hollywooda, ovo su restorani koje trebati posjetiti!

Želite li ručati pokraj najpoznatijih osoba Hollywooda, ovo su restorani koje trebati posjetiti!

Chateau Marmont, Catch L.A., Giorgio Baldi...

Tekst: E.G.


Image: Buro247.sg

Dobro je poznato kako slavne osobe drže do svoje privatnosti i pomno paze gdje se i kada pojavljuju. U današnje vrijeme nas to uopće ne treba čuditi, budući da u Los Angelesu postoji cijeli niz turističkih obilazaka koji vam obećavaju vožnju pokraj kuće vaše omiljene glumice ili pjevača, a reći će vam i da uz malo sreće možete naletjeti na njih dok iznose smeće ili odlaze na trčanje. No, jasno je da se to događa u zanemarivom broju slučaja. S druge strane, otmjeni restorani i barovi su mjesta na kojima se okuplja provjerena klijentela, pa tako i zvijezde s tzv. holivudske A liste. Stoga, ako se nađete u Los Angelesu i silno vam je stalo da vidite nekog doista slavnog, pokušajte rezervirati stol u jednom od ovih restorana.

The Ivy

Kad paparazziji gotovo bez prestanka stoje ispred nekog mjesta, jasno je kakvog su profila gosti. Riječ je o kultnom restoranu u koji redovito zalaze Mariah Carey, Ciara, Quentin Tarantino i Sharon Stone, a poznat je i kao mjesto na kojem se često održavaju domjenci prije i poslije dodjela prestižnih nagrada.

Želite li ručati pokraj najpoznatijih osoba Hollywooda, ovo su restorani koje trebati posjetiti! (фото 1)

Sugarfish Sushi

Za razliku od mnogih sličnih mjesta, ovaj se restoran prvenstveno ističe ukusnom hranom kakvu nije moguće pronaći bilo gdje. O tome koliko se hrani ovdje ozbiljno pristupa dovoljno govori i podatak da chef Kazunori Nozawa nerijetko ukori svoje goste. Točnije, nećete htjeti da vas vidi kako svom soja sosu dodajete wasabi ili pak u njega umačete marinirane komade. Među vjernim gostima se nalaze imena poput Taylor Swift, Larryja Davida (mora da je stvarno dobro!), Kylie Jenner i Charlize Theron.

Catch L.A.

Ako tražite restoran sa spektakularnim pogledom na centar grada i Hollywood Hills, ovo je mjesto za vas. Osim uživanja u pogledu s krovne terase, ovdje će vam ponuditi i izvrsne koktele te morske specijalitete. Posreći li vam se, stol do vas bi mogli sjediti Sofia Vergara, Eva Longoria, Fergie, The Weeknd ili Robin Thicke.

Želite li ručati pokraj najpoznatijih osoba Hollywooda, ovo su restorani koje trebati posjetiti! (фото 2)

Chateau Marmont

Ovdje je riječ o kultnom holivudskom hotelu duge tradicije, u kojem odsjedaju Lady Gaga, Jay Z, Justin Bieber i Bruno Mars, a za očekivati je i da gastronomska ponuda odgovara reputaciji. Kao posebno poželjeno se ističe vrijeme ručka, i to po mogućnosti s rezervacijom stola u vrtu.

Želite li ručati pokraj najpoznatijih osoba Hollywooda, ovo su restorani koje trebati posjetiti! (фото 3)

Giorgio Baldi

Obožavatelji Rihanne imaju samo jednu misiju - doći do rezervacije stola u ovom restoranu. Iako Rihanna zalazi i na prethodno navedena mjesta, upravo ovaj restoran ističe kao svoj omiljeni. Štoviše, navodno ima trajnu rezervaciju. Nađete li se u blizini, naručite neku od njihovih slavnih tjestenina ili salata i provjerite li jesu li oko vas i drugi česti gosti, poput Jamesa Cordena, Georgea Clooneyja ili Kate Hudson.

Želite li ručati pokraj najpoznatijih osoba Hollywooda, ovo su restorani koje trebati posjetiti! (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više