Traži

Gastro događaj tjedna: Food and Wine Pairing u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton Zagreb

Gastro događaj tjedna: Food and Wine Pairing u ReUnion restoranu hotela Canopy by Hilton Zagreb

U suradnji s tvrtkom Vinart, restoran ReUnion organizira uzbudljivu večer

Urednik: A.P.


Fotografija: PR

Chef kuhinje Marinko Topalović priprema šest sljedova vrhunske hrane uparene s najboljim hrvatskim vinima po izboru Saše Špiranca, a sve to očekuje vas ovog petka, 1. ožujka od 20 sati u zagrebačkom Canopy Hiton hotelu. Osim u odličnoj hrani, uživat ćete i u vrhunskim vinima vinarija Fakin iz Motovuna i Šember s Plešivice te cijelom nizu delicija koje vas očekuju. Večer će početi s kamenicama s kavijarom uz  pjenušac Šember Rose. Potom slijedi škamp na musu foie gras i lješnjaka, čips crnog kruha uz Fakin La Prima Malvaziju 2017. Rižoto s paškim sirom i bademima sljubit će se sa Šember Amfora Rieslingom iz 2013, a confit pačjeg batka u vučenom tijestu i krema dimljenog celera sa Šember Crni Pinotom 2017. Za veliko finale vas očekuju sporo pečena juneća rebra, raviol s kremom od vrganja i grill kukuruz sljubljeni s Fakin Il Primo Teranom 2016. i za sam kraj tri verzije tamne čokolade i pjenica Grand Marniera.

canopy

Restoran ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca. Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučujemo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.

Za informacije i rezervacije
Restoran ReUnion
Ulica kneza Branimira 29 Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb
tel. 01 4559 518
fdsupervisor@canopyzagreb.com

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar