Search

Iako su zatvorili restoran, ekipa iz Pod Zidom pokrenula je Bistro5, evo o čemu je riječ

Iako su zatvorili restoran, ekipa iz Pod Zidom pokrenula je Bistro5, evo o čemu je riječ

Domišljati tanjuri od sada stižu i do naših vrata

Tekst: Lidija Lončarić


Image: Facebook Bistro5

Ekipa iz poznatog zagrebačkog restorana Pod Zidom ovih je dana, baš poput nekolicine kolega ugostitelja, zbog koronavirusa zatvorila svoja vrata. Svoju su odluku objasnili činjenicom da žele zaštiti jedni druge i reagirati pravovremeno te učiniti dobro za sve njihove goste. No, kako bi njihovi zaposlenici zadržali posao, a gosti ipak ne bi ostali gladni, osmislili su novi projekt, nazvali ga Bistro5 i sve objasnili na svojim društvenim mrežama.

"Neovisno o trenutnoj situaciji, od sutra nas možete naći putem Wolt dostave pod nazivom Bistro 5. Osmislili smo posebna jela u kojima možete uživati u sigurnosti vašeg doma", napisali su.

Iako su zatvorili restoran, ekipa iz Pod Zidom pokrenula je Bistro5, evo o čemu je riječ (фото 1)

Tako od danas, 17. ožujka, putem aplikacija Wolt i Glovo, kako najavljuju, uživati možete u jelima kao što su ragu od goveđih obraza s trgancima, rižoto od bifteka, janjetina s ječmom i porilukom, domaći noodlesi s povrćem i patkom, pileća pašteta, pohani pileći zabatak i krumpirići i gnudi s pečenom ciklom, ali i desertima kao što su tortica od čokolade s voćem te rolice od bijele čokolade i maka. Fotografije jela za sada možete pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Iako su zatvorili restoran, ekipa iz Pod Zidom pokrenula je Bistro5, evo o čemu je riječ (фото 2)

Ovakva vrsta odgovornog poslovanja, pitate li nas, za svaku je pohvalu. Nadamo se kako će projekt Bistro5 zaživjeti te kako će bistro Pod Zidom i dalje, unatoč trenutnoj nepovoljnoj situaciji, uspjeti zadržati svoje goste, a mi već jedva čekamo isprobati uvijek sjajna jela iz njihove kuhinje, sada u nešto drugačijoj formi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više