Search

Idealna detoksikacija nakon blagdana

Idealna detoksikacija nakon blagdana

Odlični sokovi od hladno prešanog voća i povrća


Image: Cold Pressok

Stres, nedovoljna fizička aktivnost i nezdrava hrana svakodnevno ostavljaju tragove na našem tijelu zbog čega se osjećamo starijima i umornijima nego što zaista jesmo

Želite li unijeti pozitivnu promjenu u svoj život, gotovo da ne postoji bolji početak od detoksikacije organizma. Cold Pressok beogradska je tvrtka koja se bavi proizvodnjom detoksikacijskih sokova dobivenih tehnologijom hladnog prešanja povrća i voća. Njegova je vlasnica Beograđanka Sandra Avramovski koja je dugo godina živjela i radila u New Yorku gdje je detoksikacija sokovima proizvedenih metodom hladnog prešanja popularna već dugi niz godina. Sandra je u New Yorku i sama postala vjerni korisnik sokova namijenjenih čišćenju organizma. Poučena vlastitim iskustvom američki je trend prije dvije godine odlučila predstaviti i u svom rodnom gradu.

Idealna detoksikacija nakon blagdana (фото 1)
Sokovi Cold Pressok nastaju tehnologijom hladnog prešanja i prava su revolucija u odnosu na dosadašnje načine detoksikacije tijela. Funkcije tijela u potpunosti se vraćaju u ravnotežu i optimalno stanje. Tehnologija hladnog prešanja omogućuje da se iz povrća i voća iscijedi i posljednja kapljica soka. Tako sokovi ostaju prirodne boje i puni su izvornih vitamina, što ih čini pravim "vitaminsko-mineralnim bombama".

Idealna detoksikacija nakon blagdana (фото 2)

Prilikom konzumacije sokova ne postoji proces probave krute hrane. Organizam se tako odmara, a energija koja se uobičajeno koristi za probavu čuva se za detoksikaciju, obnovu i ozdravljenje cijelog tijela. Duljina trajanja detoksikacije Cold Pressok sokovima ovisi o tome što njome želite postići. Trodnevni proces detoksikacije oslobodit će vas od toksina i učiniti vaš krvotok čišćim, dok će petodnevni detoks započeti proces izgradnje i jačanja vašeg imunološkog sustava.

Idealna detoksikacija nakon blagdana (фото 3)

Kroz proces detoksikacije Cold Pressok sokovima prolazi se lako i jednostavno. Nakon narudžbe sokovi stižu na vašu kućnu adresu, a obilježeni brojevima od jedan do pet daju vam znak redoslijeda konzumacije pojedinog soka.

Idealna detoksikacija nakon blagdana (фото 4)
Sokovi se nalaze u plastičnoj ambalaži od 500 ml, a svaki u potpunosti zamjenjuje jedan cjeloviti obrok. Četvrtasti izgled boca inspiriran je zgradama i panoramom New Yorka. Na boci dominiraju dva utisnuta natpisa "100 % sirovo" i "100 % ljubav", čime se želi pokazati s koliko se ljubavi pristupilo ovoj ideji.

Idealna detoksikacija nakon blagdana (фото 5)

Osim zdravih sokova namijenjenih detoksikaciji organizma, u ponudi Cold Pressoka nalaze se i obroci s chia sjemenkama, hladno prešana kava te bademovo mlijeko. Kava sadrži 70 % manje kiselosti od bilo koje druge termički obrađene kave pa će vas tijekom konzumacije osloboditi gorčine i omogućiti vam uživanje u njenom još intenzivnijem okusu.

Idealna detoksikacija nakon blagdana (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više