Search

It mjesto ovog prosinca je pop-up bar by Baltazar

It mjesto ovog prosinca je pop-up bar by Baltazar

Nova Ves 4


Image: Promo

Čaroban interijer bara Melkior, na Novoj Vesi 4, ovoga prosinca postao je vrhunsko mjesto za ljubitelje Hennessy konjaka

Impresivan ambijent u kojem je smješten Melkior, točnije Hennessy pop-up bar prostor je zaštićene kulturno-povijesne baštine koji posjetiteljima jamči intimnost i druženje u ugodnoj atmosferi s popularnim svjetskim brendom konjaka. Zagreb je u 250. godini kuće Hennessy povodom njegovog rođendan dobio prestižnu oazu za blagdansko sofisticirano druženje. 

It mjesto ovog prosinca je pop-up bar by Baltazar (фото 1)

Bar je otvorio Jadranko Smokrović, direktor razvoja prodaje kuće Moët Hennessy, a Igor Čimbur iz restorana Baltazar, Gašpar i Melkior potvrdio nam je da će program u ovom elegantnom prostoru dostojnom svjetskih metropola biti prilagođen Hennessy znalcima, ali i onima koji konjak tek otkrivaju. 

It mjesto ovog prosinca je pop-up bar by Baltazar (фото 2)

U Hennessy pop-up baru sve do kraja ove godine posjetitelji će moći kušati Hennessy VS, Hennessy Fine de Cognac i Hennessy XO po promotivnim cijenama te uz vodstvo stručnog barmena koji će svakog kušača podučiti kako iz Hennessy konjaka izvući svaki djelić arome i kako zadržati finoću okusa na nepcu. Čaroliju ovog prosinca čine čaroban ambijent, vrhunski konjak i dobro društvo, a sve to možete pronaći u Hennessy pop-up baru.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više