Search

Jeste li već probali novi organski hamburger u Zagrebu?

Jeste li već probali novi organski hamburger u Zagrebu?

Yellow Submarine burger

Image: Facebook

Organski burgeri pripremljeni od prirodnih, domaćih sastojaka. Zdravo i ukusno!

Zagreb je nedavno dobio još jedno mjesto gdje možete kušati dobar hamburger. U centru grada, točnije Frankopanskoj 11 otvoren je Yellow Submarine burger gdje za vas rade zdrave organske hamburgere pripremljene od domaćih sastojaka. Kako nam poručuju iz "Yellow Submarinea"; Želimo na vaš tanjur servirati, napokon, nešto drugačije i predstaviti vam burger kakav još niste probali. Zdrav i ukusan, zavodljiv i maštovit - to je burger o kojem ćete pričati prijateljima i uz koji ćete uživati s najmilijima. Uz ukusan obrok želimo vam ispričati i priču o Hrvatskoj. Priča je to o radu hrvatskih ratara, stočara i uzgajivača čiji se trud transformira u savršene okuse koji čine temelj naše ponude. Strast prema hrani, životu i domaćim, prirodnim okusima - to je ono što nas pokreće i što želimo podijeliti s vama."

Jeste li već probali novi organski hamburger u Zagrebu? (фото 1)

Meso pečeno na drvenom roštilju daje aromu koja Yellow Submarine burger razlikuje od ostalih. Svježe povrće iz cijele Hrvatske, škripavac iz Like, meso iz Zagorja, pecivo rađeno po vlastitoj recepturi , pa čak i tartufi iz Istre čine razliku. Sve uzgajano i rađeno s puno ljubavi i truda možete isprobati u ugodnom ambijentu malog lokala koji naglasak stavlja na kvalitetu.

U ponudi su, između ostalih  i "Breakfast" hamburger s pancetom i jajetom, "Italian" s pesto umakom i rukolom, "Truffles" s listovima svježeg špinata, listićima pršuta i umakom od bijelog tartufa. Možete naručiti i "Sliders" odnosno slijed od tri mini hamburgera različitog okusa koja će vam po svom odabiru pripremiti chef. U ponudi su i različite ukusne salate poput zelena salata s prepečenim kozjim sirom, orasima i grožđem, crveni radič s gorgonzolom, prženim lješnjacima i kruškama i druge, a moguća je i narudžba telefonom. Posebnu priču suradnje s domaćim ratarima i stočarima prate i suradnjom sa domaćim proizvođačima piva i vina, tako da uz zdrave burgere možete uživati i u istarskom pivu San Servolo i te vinima Coronica, Krauthaker, Tomić. Otkrijete svoj savršeni zdravi burger u Frankopanskoj 11.

Jeste li već probali novi organski hamburger u Zagrebu? (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više