Search

Jeste li već isprobali novu ponudu Le Kolača? Jako, jako je dobra!

Jeste li već isprobali novu ponudu Le Kolača? Jako, jako je dobra!

Nove kreacije Roberta Hromalića nikad nam ne promaknu

Tekst: E.G.


Image: PR

Kako bi obilježili pola godine uspješne realizacije novih ideja, mukotrpnog rada i uveseljavanja sladokusaca koji im svakodnevno dolaze, tim boutique slastičarnica Roberta Hromalića, "Le Kolač", pripremio je devet potpuno novih okusa u već prepoznatljivoj formi. Ove jeseni tako ćete moći uživati u novim recepturama već poznatih "Le Kolač" okusa čokolade i lješnjaka, kao i nekim manje poznatim poput pite od buče, vanilije i šljiva, cheesecakea od bijele breskve i badema te tarta od limete i Absinthea.

Bajadera

Osim novih okusa, ostvarili su i nekoliko zanimljivih suradnji s poznatim domaćim brendovima. Uspješno su se povezali s Krašom, najvećim proizvođačem slatkih proizvoda u našim krajevima, čije ćete klasike poput Bajadere i Griota imati priliku probati u formi kolača. Osim već prepoznatljivih okusa, svakako bismo vam preporučili da probate i Krašovu novu čokoladu, Ruby (koju također možete kupiti u slastičarnici), ali u formi tarta.

Absinthe

Chiavalon maslinovo ulje također se našlo kao sastojak jednog od novih kolača u kombinaciji s kozjim sirom, a novi čokoladni kolač obogaćen je Zigante tartufima. Podsjećamo, "Le Kolačeve" slatke delicije možete probati na adresi Petretićev trg 3 u Zagrebu, a za više informacija vam savjetujemo da pratite njihov Instagram i Facebook profil. Na sve ovo, možemo samo zaključiti kako smo odjednom sretni što do sljedećeg ljeta imamo još godinu dana!

BURO. preporuka

Lješnjak (apsolutni favorit!), Čokolada tartuf (ako volite intenzivni okus tartufa, ovaj kolač morate probati), Griotte i Bajadera (moderne interpretacije kultnih slastica osvojile su i naša nepca).

 

Cheesecake

Griotte

Lješnjak

Chiavalon maslinovo ulje i kozji sir

Čokolada

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više