Search

Jeste li za nešto slatko? Pronašli smo tri adrese za recepte koje možete isprobati već danas

Jeste li za nešto slatko? Pronašli smo tri adrese za recepte koje možete isprobati već danas

Nedjelja je dan za deserte

Tekst: T.K.


Image: Unsplash/Oh Tilly,
Renata Lučić/Sitnica

Zamislimo da je scenarij ovakav: taman ste ručali, pospremili stol, očistili kuhinju, sjeli na kauč da odmorite i mislite si "mogli bismo nešto slatko". Tu uskačemo mi koji smo u potrazi za inspiracijom pronašli tri slatke adrese koje će vas inspirirati da ideja "mogli bismo" postane stvarnost. Nedjelja je. Opustite se pripremajući neke nove deserte danas, inspirirajte se fotografijama i kreativcima koji uspjevaju stvoriti prava mala slatka čuda.

Sitnica

Anteu i Renatu s bloga Sitnica već smo upoznali ovdje. Posvećene su veganskim, vegetarijanskim, zdravim i kreativnim zalogajima koji se lako i brzo pripremaju. Bez puno filozofije idealna su inspiracija ako želite napraviti nešto novo na brzinu, od sezonskih namirnica. A kada vidimo kako na njihovim fotografijama jela izgledaju, jurimo u kuhinju puni elana.

Jeste li za nešto slatko? Pronašli smo tri adrese za recepte koje možete isprobati već danas (фото 1)

Kriška i po

Mlada Luna Džidić-Uzelac stoji iza bloga Kriška i po i veganka je. Kako kaže: "Ne jedem šećer, brašno, ulje, životinje ili bilo što, što je bilo u životinji." i zato stvara ukusne, zdrave, prirodne zalogaje od kojih nepce vapi za još. Osim slanih, na svom blogu objavljuje i divne slatke recepte. Ako ste za nešto lagano, svakako se zadržite na Luninom blogu.

Jeste li za nešto slatko? Pronašli smo tri adrese za recepte koje možete isprobati već danas (фото 2)

My Baking Addiction

Amerikanka Jamie Lothridge iz gradića Ohio, poznata je blogerica s malo većim naglaskom, kako priznaje, na stvaranju deserata. I kada pogledate fotografije njezinih slatkih čarolija, nećete se moći odlučiti od čega početi. E pa počnite od toga što imate u frižideru jer ona uglavnom za svaku namirnicu ima rješenje.

Jeste li za nešto slatko? Pronašli smo tri adrese za recepte koje možete isprobati već danas (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više