Search

Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva

Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva

Kruh na treću za zdravlje i sreću


Image: John Pavlish

Povratak osnovnim namirnicama za izradu kruha čini ovaj kruh jedinstvenim i zdravim izborom za ukusni početak svakog dana

Jednostavan okus i primamljiv izgled najbolje opisuju Kruh na treću. Predane svakodnevnom kreiranju i izradi pekarskih proizvoda od najkvalitetnijih namirnica, dvije sestre Anamaria i Zrinka Zajec ljubav prema kruhu i zdravim navikama pretočile su u svoj "K3 – kruh za zdravlje i sreću". Posvećene stvaranju dodane vrijednosti za svoje klijente pripremaju kruh od samo četiri osnovna sastojka: brašna, vode, soli i prirodnog kvasca.

Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva (фото 1)

Prirodno je bogate arome, traje 4 – 6 dana, a laktobakterije u kiselom tijestu razgrađuju bjelančevine poput glutena, a kruh sadrži dobre probiotike, nižeg je glikemijskog indeksa i bogat mineralima. Njihova mala manufaktura smatra da uistinu prirodan i kvalitetan kruh predstavlja osnovu pravila prehrane koja može sačuvati zdravlje i omogućiti dugotrajnu vitalnost. Ovaj prefini kruh možete pronaći u Pekari Bombolone, na prodajnim mjestima Veronika Delikatese, na Malom Placu, u Košari & Kašeti i u dućanu Grga Čvarak. 

Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva (фото 2)

Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva (фото 3)

Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva (фото 4)

Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva (фото 5)Kruh čiji će vas okus vratiti u dane djetinjstva (фото 6)


 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više