
Kulinarske radionice za sve gastro entuzijaste
Kuhaona
U blizini Dolca, točnije na Opatovini 13, smjestio se prostor Kuhaone i tako obogatio gastronomsku ponudu Zagreba, kako za domaće polaznike, tako i za strane turiste. Zamišljena je kao dio turističkih događanja u Zagrebu gdje će se radionice organizirati prema kalendarskim mogućnostima te interesima svih koji žele obogatiti svoje kulinarsko znanje. Projekt su pokrenule Karmela Karlović, Sanja Mikša i Brankica Blažević nakon što su 2/3 trija svoje znanje brusile u Coolinarici te su odlučile ponuditi cjelovito kulinarsko iskustvo i okusni doživljaj hrvatske kuhinje kreiranjem i organizacijom kulinarskih radionica, među kojima se našla i radionica fotografiranja hrane kao novitet na tržištu.
Specijalizirani chefovi vodit će niz različitih tematskih radionica gdje će svi gastro entuzijasti moći naučiti tajne hrvatskih specijaliteta i postati majstori u onome što rade, bilo to štrukli, čvarci, brusketi, tjestenina ili nešto treće. Ovdje ćete moći kuhati sa svojim djetetom u obliku zabavnog druženja i dobre hrane na obiteljskoj "kuhaoni", organizirati malo drugačiji teambuilding, a ako ste u potrazi za originalnim darom tu je idealan poklon-bon za neku od radionica.
Sljedeća u nizu je radionica pečenja najfinijeg, a pritom zdravog kruha, koja će se održati 14. studenog. O njoj, budućim planovima za radionice, ali i drugim gastro zanimljivostima koje se kriju iza projekta Kuhaona, možete više saznati ovdje.