Search

Kulinarske radionice za sve gastro entuzijaste

Kulinarske radionice za sve gastro entuzijaste

Kuhaona


Image: Kuhaona.com

Kuhaona je novo mjesto na gastro karti Zagreba koje putem svojih radionica želi na inovativan i suvremen način promovirati tradicionalnu hrvatsku kulturnu i gastronomsku baštinu te biti mjesto razmjene kulinarskih znanja

U blizini Dolca, točnije na Opatovini 13, smjestio se prostor Kuhaone i tako obogatio gastronomsku ponudu Zagreba, kako za domaće polaznike, tako i za strane turiste. Zamišljena je kao dio turističkih događanja u Zagrebu gdje će se radionice organizirati prema kalendarskim mogućnostima te interesima svih koji žele obogatiti svoje kulinarsko znanje. Projekt su pokrenule Karmela Karlović, Sanja Mikša i Brankica Blažević nakon što su 2/3 trija svoje znanje brusile u Coolinarici te su odlučile ponuditi cjelovito kulinarsko iskustvo i okusni doživljaj hrvatske kuhinje kreiranjem i organizacijom kulinarskih radionica, među kojima se našla i radionica fotografiranja hrane kao novitet na tržištu.

Specijalizirani chefovi vodit će niz različitih tematskih radionica gdje će svi gastro entuzijasti moći naučiti tajne hrvatskih specijaliteta i postati majstori u onome što rade, bilo to štrukli, čvarci, brusketi, tjestenina ili nešto treće. Ovdje ćete moći kuhati sa svojim djetetom u obliku zabavnog druženja i dobre hrane na obiteljskoj "kuhaoni", organizirati malo drugačiji teambuilding, a ako ste u potrazi za originalnim darom tu je idealan poklon-bon za neku od radionica. 

Kulinarske radionice za sve gastro entuzijaste (фото 1)

Sljedeća u nizu je radionica pečenja najfinijeg, a pritom zdravog kruha, koja će se održati 14. studenog. O njoj, budućim planovima za radionice, ali i drugim gastro zanimljivostima koje se kriju iza projekta Kuhaona, možete više saznati ovdje.

Kulinarske radionice za sve gastro entuzijaste (фото 2)

Kulinarske radionice za sve gastro entuzijaste (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više