Search

\"Le Kolač\" je nova slastičarnica Roberta Hromalića koja se otvara za nekoliko dana. Doznali smo sve o njoj!

"Le Kolač" je nova slastičarnica Roberta Hromalića koja se otvara za nekoliko dana. Doznali smo sve o njoj!

Slastice na najvišoj razini

Tekst: E.G.


Image: PR

Boutique slastičarnica Roberta Hromalića, "Le Kolač", svoja vrata otvara u četvrtak 14. veljače na adresi Petretićev trg 3. Slastičarnica se nalazi u mirnoj ulici iza Petrove crkve, na mjestu istoimene slastičarnice koja je postojala zadnjih devet godina. Osim novooformljenog tima mladih i perspektivnih ljudi, "Le Kolač" je promijenio i svoj identitet. Posebna pažnja usmjerena je na to da svaki proizvod bude individualno osmišljen, dizajniran i povezan u konceptualno ujednačenu cjelinu koja će se vremenom nadograđivati.

U ponudi se nalazi 6 individualnih kolača - Lješnjak, Čokolada, Cheesecake, Limun, Pita od jabuka i jedan koji zaslužuje da ga se posebno istakne, a to je Ruby. Radi se o prirodno crveno-ljubičastoj vrsti čokolade koja ne sadrži umjetna bojila i arome. Osvježavajuća je, ima laganu, kremastu teksturu te voćni okus s kiselkastim notama. 2018. godine proglašena je inovacijom godine, a na našem tržištu još je poprilično nepoznata i zanimljiva. Osim kolača, u ponudi se nalaze i četiri torte - Čokolada, Lješnjak, Limun i Cheesecake, ali po dogovoru radimo i torte po narudžbi. Deserti će se svakako mijenjati sezonski, ovisno o dostupnosti namirnica, a povremeno će u ponudi biti i tematski te personalizirani proizvodi. Cilj je, uz korištenje vrhunskih i najkvalitetnijih namirnica, surađivati s manjim OPG-ovima iz Hrvatske i isticati lokalne okuse.

Uskoro kreću i s jedinstvenim modelom slastica za vjenčanja, a o svemu ćete više uskoro moći saznati na njihovoj web stranici, s webshop prodajom, koja je u izradi, ali i društvenim mrežama. Za početak će se uz slastice moći kupiti i Kimbo kava za van, a na proljeće se otvara i vrtna terasa ispred slastičarnice gdje će gosti moći uživati u opuštenoj atmosferi i proširenoj ponudi kolača. "Le Kolač" možete posjetiti od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati, a sva dodatna pitanja možete uputiti na info@lekolac.com ili na društvene mreže

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više