Search

Ljetni pop-up café u Pantone bojama

Ljetni pop-up café u Pantone bojama

Sočne delicije u jarkim bojama


Image: buro247.ru

U osebujnom pop-up caféu Pantone, koji možete posjetiti do 9. rujna nađete li se ovih dana u Monaku, na zanimljiv se način sljubljuju okusi i prekrasne sočne boje

Na pitoresknoj Azurnoj obali monaška grupacija restorana odlučila je otvoriti zanimljiv pop-up koncept u suradnji s poznatom tvrtkom Pantone. Posebnost ovog šarmantnog bistroa predstavlja spoj filozofije tvrtke Pantone, odnosno njihova sustava obilježavanja boja koji je još 1963. osmislio Lawrence Herbert i gastronomije. Tako će svi gosti Monaka odsad pa sve do 9. rujna moći svratiti u ovaj zabavni café i okrijepiti se, primjerice, Pantone 16-0924 kroasanom i Pantone 17-1227 latteom ili pak bilo kojim sendvičem, salatom i malim ukusnim grickalicama koje su posebno obilježene pripadajućim kodom.

Svako jelo dolazi zapakirano u određenu nijansu koja odgovara boji pojedinog jela – tako je čokoladni ekler uparen s bogatim, čokoladno smeđim tonovima ambalaže; boce s vodom krase etikete u nježno plavoj; a Aperol Spritz piće poslužuje se u jarko narančastoj posudi. Cijelo vizualno-gastronomsko iskustvo zaokružuju i zasićeni tonovi koji ukrašavaju stolice, poslužavnike, ubruse i fasadu pop-up bistroa, kreirajući na taj način poseban živopisni ambijent svim posjetiteljima koji prošeću do Grimaldi Foruma, ispred kojeg se na samoj obali smjestila ova šarmantna i vedra gastro destinacija. 

Ljetni pop-up café u Pantone bojama (фото 1)

Ljetni pop-up café u Pantone bojama (фото 2)

Ljetni pop-up café u Pantone bojama (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više