Traži

Lošinj Hotels&Villas predstavit će svoju turističku i eno-gastro ponudu u Milanu

Lošinj Hotels&Villas predstavit će svoju turističku i eno-gastro ponudu u Milanu

Hoteli Bellevue, Boutique hotel Alhambra i Vila Hortensia


Fotografija: PR

LH&V-ovi chefovi Melkior Bašić, Danijel Skokić i Zlatko Belužić tom prigodom pripremit će najbolje lokalne gastro specijalitete, dok će se za slastice pobrinuti poznati talijanski slastičar Gianluca Fusto

Hoteli Bellevue, Boutique hotel Alhambra i Vila Hortensia iz grupacije Lošinj Hotels&Villas predstavit će talijanskom tržištu ponudu uvale Čikat na razini 5*, kao i eno-gastro ponudu hotela i vila LH&V-a, u petak, 31. ožujka. LH&V-ovi chefovi Melkior Bašić, Danijel Skokić i Zlatko Belužić tom prigodom pripremit će najbolje lokalne gastro specijalitete, dok će se za slastice pobrinuti poznati talijanski slastičar Gianluca Fusto.

Lošinj Hotels&Villas predstavit će svoju turističku i eno-gastro ponudu u Milanu (фото 1)

Eno-gastro događanju u Milanu prisustvovat će 40-ak najznačajnijih novinara, blogera, influencera te VIP uzvanika iz Italije. Uz specijalitete za koje će biti korištene autohtone lošinjske namirnice uz bit će poslužena prestižna vina Benvenuti, posebna zbog svojih odležanih sorti vina koje nisu prisutne na širokom tržištu, a zbog čega su iznimno cijenjene u krugu istinskih poznavatelja i ljubitelja vina. Također, za pripremu slastica talijanski slastičar Gianluca Fusto koristit će neke od lokalnih lošinjskih namirnica.

Lošinj Hotels&Villas hotelski je brend tvrtke Jadranka hoteli, pod kojim djeluje šest hotela i restorana te vile i apartmani kapaciteta više od 3.500 gostiju, smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Gostima su na raspolaganju hoteli 5* u uvali Čikat koji se ističu svojom specifičnom premium ponudom, kao i hoteli s ponudom na razini 4* koji svojom usko specijaliziranom ponudom mogu odgovoriti različitim zahtjevima gostiju. Posebnost po kojoj se ističe ovaj hotelski brend upravo je raznolika eno i gastro ponuda hotela.

Lošinj Hotels&Villas predstavit će svoju turističku i eno-gastro ponudu u Milanu (фото 2)

Gastro ponuda temeljena je na jedinstvenom sustavu nabave svježih namirnica iz klastera koji okuplja više od 60 hrvatskih OPG-ova, čiji proizvodi nose eko certifikate te jamče najvišu razinu kvalitete ponude. Premium razinu usluge LH&V-a čini i respektabilna eno ponuda sa čak 196 različitih premium etiketa stranih žestokih pića te 350 etiketa bijelih i crvenih, domaćih i stranih vina vrhunske kvalitete.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više