Search

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu

Attendant

Image: attendant fb

A mislili smo da smo doživjeli sve u Londonu! Pogledajte kako izgleda restoran smješten u nekadašnjem javnom toaletu...

Zdrav razum će reći kako javni toaleti nisu mjesto na kojem se jede ili pije, ali domišljati Londonci su tu ideju, odnosno napuštene stare prostore, uspješno iskoristili. U posljednjih nekoliko godina bivši toaleti pretvoreni su u barove, restorane i kafiće. Sve više mame znatiželjne posjetitelje, a neki od njih su se izdvojili po svojoj ponudi ili interijeru. Jedno takvo mjesto je i bistro Attendant koji su smjestio u prostor izgrađen davne 1890. godine kada je bio u funkciji toaleta. Nakon dvije godine planiranja i restauriranja stari toalet pretvoren je u udoban prostor za sjedenje koji krase izvorni porculanski pisoari i zelene stolice koje najbolje pristaju izvornim viktorijanskim podnim pločicama.

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 1)

Danas je to mjesto gdje možete popiti jedinstveni espresso, a posjetitelji kažu da dugo nisu pili bolju kavu. Ne čudi, s obzirom na to da nabavljaju kavu koja se proizvodi i u malenim količinama i orijentirana je isključivo na kvalitetu, kao i mlijeko kojim ih opskrbljuje lokalna farma. Osim fine kave ovdje možete i prizalogajiti zobenu kašu s bademovim mlijekom, muffine, nabujak ili pak provesti brunch uz ukusan pohani kruh, topla peciva, hladne nareske, salate i voće.

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 2)

Također u svojoj ponudi imaju i uslugu cateringa za koji su uvijek otvoreni porazgovarati o željama i ukusima klijenata. Složit ćete se, vrlo neobično, ali i mjesto koje je pokupilo toliku hvalu u stranim medijima, da smo sigurni da ima ono nešto što vrijedi isprobati. Kava u 1890. godini zvuči baš cool. 

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 3)

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 4)

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 5)

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 6)

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 7)

Londonski bistro smješten u viktorijanskom toaletu (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više