Search

Među najboljim restoranima na svijetu prema ocjenama korisnika nalazi se i jedan domaći, imamo popis

Među najboljim restoranima na svijetu prema ocjenama korisnika nalazi se i jedan domaći, imamo popis

Fine dining prema ocjena korisnika

Tekst: L.L.


Image: El Celler de Can Roca,
Facebook,
Instagram

Najpoznatija platforma koja nas već godinama upućuje na najzanimljivije lokacije svijeta objavila je listu najboljih fine dining restorana svijeta prema ocjenama korisnika. Na prvom mjestu Trip Advisorovog izbora tako se našao kineski restoran TRB Hutong kojeg su korisnici platforme opisali kao savršenog predstavnika moderne, internacionalne kuhinje, nepretenciozno mjesto koje donosi čiste okuse, a goste je oduševio i sam interijer restorana.

Drugo mjesto pripalo je pariškom restoranu Epicure gdje su goste oduševili u baš svakom pogledu, od hrane, preko servisa pa do atmosfere. Na trećem mjestu, očekivano, našao se i jedan talijanski restoran. Riječ je o Ristorante Villa Crespi, a hranu ovog mjesta korisnici su nazvali kreativnom, ukusnom, dok su ručak i večeru provedene tamo nazvali jedinstvenim gastronomskim doživljajem.

TRB Hutong

Na listi su se našli još i meksički Restaurante Benazuza sa svojim originalnim okusima, belgijski restoran The Jane, francuski Le Brouillarta, sedmo mjesto pripalo je tajlandskom restoranu David’s Kitchen, na osmom se našao El Celler de Can Roca u španjolskoj Gironi, tu je i Aramburu u Buenos Airesu, a deseto mjesto pripalo je restoranu Adam's koji se nalazi u Birminghamu.

Od 25 najboljih na svijetu, prema ocjenama korisnika, na 15 mjestu smjestio se i dubrovački restoran 360. Korisnici su ga opisali kao mjesto s odličnom hranom, sjajnim prezentacijama jela i savršenom lokacijom. U svojim su recenzijama na Trip Advisoru dodali i kako je osoblje restorana izvanredno, odlično informirano, a jedna ih je korisnica prozvala čak i svojim najboljim Michelin iskustvom do sada.

Među najboljim restoranima na svijetu prema ocjenama korisnika nalazi se i jedan domaći, imamo popis (фото 1)

Restoran 360 Dubrovnik prošle je godine nagrađen s jednom Michelinovom zvjezdicom i upravo zbog divne lokacije te velikog znanja chefa Marija Curića, sjajnog tima i istih takvih jela, na ovom se mjestu često traži i stolica više. Čestitke Restaurant 360 Dubrovnik! Popis odabranih fine dining restorana možete pronaći na stranicama Trip Advisora.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više