Search

Moderna verzija zobene kaše s bobičastim voćem

Moderna verzija zobene kaše s bobičastim voćem

Recept s bloga Prstohvat soli


Image: Prstohvat soli

Zobena kaša je klasično okrepljujući obrok koji je ujedno odličan doručak tijekom cijele godine

No, kada smo zauzeti i ustajemo rano tijekom radnog tjedna, kuhanje zobene kaše nije uvijek najbrža opcija za doručak. Zato je odličan izbor moderna zobena kaša s bloga Prstohvat soli koja će se pripremiti "sama" preko noći u frižideru kada mi jednostavno ne stignemo. 

Sastojci za bazu

zobene pahuljice

mlijeko prema vašem izboru

Dodaci

med

svježe voće

suho voće

orašasto voće

Moderna verzija zobene kaše s bobičastim voćem (фото 1)

Postupak

Na količinu zobenih pahuljica koju sami odaberete prema vlastitom ukusu, dodajte duplu količinu mlijeka. Promiješajte, poklopite posudu i ostavite je u frižideru preko noći. Ujutro će vas dočekati fina, kremasta osnova kojoj potom možete dodati sjeckano suho i orašasto voće, a budući da im sezona još nije skroz prošla, odlično će funkcionirati i svježe bobice borovnica, ribizla ili kupina. Svoju kašu možete i zasladiti medom prema želji.

Moderna verzija zobene kaše s bobičastim voćem (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više