Search

Na splitskoj rivi otvoren novi atraktivan restoran i bar

Na splitskoj rivi otvoren novi atraktivan restoran i bar

Terminal F

Urednik: A.P.


Image: Pr

Novi Terminal F smješten je na ulazu na splitsku rivu i svojevrsni je check in za sve goste koji dolaze u grad

Splićanima će pak cijeli koncept biti svojevrsni početak putovanja. Industrijski dizajn dominira prostorom u kojem je svaki detalj pomno biran kako bi se ostvario dojam pravog aerodroma. Veliki željezni šank opremljen je cargo detaljima. Meni je svojevrsna putovnica koja vas vodi kroz razne gateove s hranom. Unutrašnjost krasi i ručno izrađen drveni avion, a stjuardese i piloti vaši su domaćini na ovom jedinstvenom putovanju. Na boarding announcement ploči pronaći ćete sve informacije o gastro ponudi te sadržaju terminala. Kroz cijeli Terminal F vode signalizacijski smjerokazi.

terminal f

Gastro ponudu nove destinacije osmislio je chef Mario Srdelić, a ona uključuje mnoga međunarodna jela pripremljena na dalmatinski način. Popcorn gate zasigurno će postati jedna od najomiljenijih destinacija, on nudi kokice od liganja, škampa i piletine. Tacos, nachos, burger i pizza gate dobro nam znane delicije nude u novom osvježenom i dalmatinskim začinima prožetom okusu. Special soft ice cream and waffle gate daju slobodu da sami kreirate vaš najbolji okus.

terminal f

Terminal F poput pravih aerodromskih terminala putnicima je dostupan svakog dana od ponude doručka već od 7 sati, pa sve do 2 sata poslije ponoći do kad se služe late night večere. Nova splitska destinacija dio je F Group-e koja je prošle godine otvorila Fabrique pub, a raznim programom svakog dana novo je mjesto okupljanja i razmjene iskustava svjetskih putnika koje će ovo ljeto ugostiti.

terminal f

terminal f

terminal f

terminal f

terminal f

terminal f

terminal f

 

 

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više