Search

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu

Prstohvat soli + re:art:concept


Image: PR,
prstohvat soli

"Kraljevska dekadencija" je najnoviji uradak projekta Concept Styling iza kojeg stoje autorice blogova Prstohvat soli i re:art:concept

Ljubav prema hrani, fotografiji, ali i keramici spojio je dvije mlade blogerice koje su zajedno ostvarile projekt Concept Styling. Food blogerica Ana V. Đurđević svakodnevno na svojem blogu priprema, stilizira i fotografira hranu, a Bojana koja stoji iza brenda Re:art:concept ručno izrađuje komade od porculana i keramike.

Re:art:concept se vrti oko dvije stvari - porculana i razigranosti. Porculan je uvijek tako profinjen, glaziran i gladak na dodir. Prije glazure je grub i neobrađen, ali sa stilom. I upravo zbog toga autorica Bojana Brkić ga želi ponovno vratiti na stolove.

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu (фото 1)

Ana i Bojana kliknule su na prvu i bilo je više nego jasno da se trebaju udružiti. Concept Styling je projekt koji najbolje opisuje njihovo viđenje ljepote življenja i umjetnosti uopće. Inspiriraju ih godišnja doba, a priči zatim dodaju mirise i okuse, ali i boje i različite teksture.  

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu (фото 2)

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu (фото 3)

Posljednja priča, Kraljevska dekadencija, je inspirirana raskošnom trpezom, ekstravagancijom, bojama i okusima vina, kao i raskošnim zlatom. Kraljevska dekadencija donosi nam dobar uvod u blagdansku atmosferu, a koncept može poslužiti i kao inspiracija za ukrašavanje božićnog stola. Kreativnost ove dvije mlade blogerice ne poznaje granice i svaka priča je njihova i naša mala avantura. 

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu (фото 4)

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu (фото 5)

Najpoznatija beogradska blogerica u novom projektu (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više