Search

Najpoznatiji pariški restoran dolazi u New York

Najpoznatiji pariški restoran dolazi u New York

L'Avenue u Saks robnoj kući


Image: Instagram,
Splash,

Galerija skupocjenih i luksuznih automobila te svježi trendovi s modnih pista krast će vaše poglede dok budete ispijali čašu vina

Ako je Pariz jedan od najljepših gradova na svijetu, onda je restoran L'Avenue mjesto gdje svi žele svoj stol. Smješten na Aveniji Montaigne, na samo nekoliko koraka od luksuznog hotela Grand Plaza Athenee koji obiluje dizajnerskim dućanima ovo mjesto često nazivaju i raj za paparazze. A kako i ne bi?

Tradicionalni bistro u kojem možete jutro započeti jajima i dimljenom ribom, ručak nastaviti guščjom paštetom serviranom na tostu, sirovom hranom ili pak raznovrsnim salatama. Kvalitetne namirnice su alfa i omega ove kuhinje i naglasak je na zdravim zalogajima. Za savršenu prezentaciju, baš kao i okus, u ovom restoranu bit ćete spremni platiti više.

Kris i Kendall Jenner napuštaju restoran za vrijeme Pariškog tjedna mode

Prostor je uredio francuski arhitekt i dizajner interijera Jacques Garcia koji je poznat po svojim interijerima diljem svijeta, nerijetko bogatim detaljima i raskošnim materijalima. Crni logotip sa zlatnim imenom restorana znak je prepoznatljivosti, a s vrha se na terasu spušta bijela tenda koja krije od pogleda znatiželjnika. Interijer krasi vintage namještaj od tamnocrvenog baršuna koji prostoru daje toplinu, ali i dozu mistike. Pomalo mračno i mistično mjesto osvjetljavaju Murano lusteri i zavodljiv prostor nalik na starinski salon vrlo brzo dan pretvara u noć.

Rihanna

Kim Kardashian, Lana Del Rey, Rita Ora, Cara Delevigne i Rihanna samo su neki od celebrityja koje tamo možete sresti, a za vrijeme Tjedna mode u Parizu ovo mjesto postaje must-see na ljestvici okupljanja svih koji nešto znače u modnom svijetu. Jedna od najutjecajnijih robnih kuća Saks na svojim je stranicama objavila kako L'Avenue dolazi u njihove odaje.

Saks robna kuća

Vlasnik restorana Jean-Louis Costes kazao je da će svi posjetitelji robne kuće uskoro moći uživati u ambijentu i gastronomskoj ponudi L'Avenue restorana na velikoj terasi koja je do sada bila zatvorena za javnost. Ovaj potez je dio trogodišnjeg plana restrukturiranja robne kuće Saks u sklopu kojeg će se klijentima ponuditi raznovrsne usluge i programi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više