Search

Najveći izbor recepata za zdrave kolače

Najveći izbor recepata za zdrave kolače

I izgledaju senzacionalno

Tekst: A.P.


Image: Nikola Matić

Mihaela Devescovi poznato je ime u svijetu zdrave prehrane. Ova poduzetna dama vlasnica je tvrtke Zdrave torte i kolači, osnivačica portala Sirova Hrana i autorica istoimene knjige koja je rasprodana u rekordnom roku

Ako želite uživati u slasticama bez grižnje savjesti savjetujemo da probate neke od ukusnih recepata koje u novoj knjizi "Slatke Strasti" predstavlja Mihaela Devescovi. U ovoj kuharici potražite savjete kako ispravno hraniti svoje tijelo i živjeti u skladu s prigodom, a pritom se ne odricati ukusnih i oku ugodnih slastica. Recepti slastica koje ćete pronaći u ovoj kuharici pripravljeni su bez šećera, brašna, jaja, mlijeka i margarina ili maslaca.

cake

Zdrave torte i kolači pogodni su za dijabetičare, ali i sve one koji žele regulirati svoju tjelesnu težinu, imati više energije, bistriji um, osnažen duh i životnu vedrinu. Recepti za slastice opisani u ovom izdanju mogli bi čak zaustaviti prijevremeno starenje vašeg tijela te dobro proučite sve blagodati određenih sastojaka i kako ih pravilno konzumirati.

cake

cake

Related articles

Buro 24/7 Selection

više