Search

Neobične čokoladne poslastice japanskog studija Nendo

Neobične čokoladne poslastice japanskog studija Nendo

Na pariškom sajmu dizajna interijera Maison et Objet


Image: buro247.com/me

Uživajte u zanimljivom izdanju čokolade koju je dizajnirao japanski studio Nendo. Neodoljivim čokoladnim kreacijama zasladit će se prvih 400 posjetitelja na vodećem sajmu za dizajn interijera Maison et Objet u Parizu...

Čokoladu se ne može previše voljeti, ali japanski studio Nendo svoju je ljubav prema ovom desertu podignuo na sasvim novu razinu i dizajnirao devet neobičnih čokoladnih poslastica koje, svojim precizno izrađenim linijama, podsjećaju na stvarna arhitektonska djela. Ova su mala čokoladna umjetnička djela toliko prekrasna i jedinstvena da ih se gotovo ne bismo usudili pojesti. Rekli smo, gotovo.

Uoči održavanja godišnjeg francuskog sajma za dizajna interijera Maison et Objet koji započinje krajem ovog tjedna u Parizu, japanski studio Nendo pripremio je ove čokoladne poslastice kako bi privukao posjetitelje u svoj "čokoladni salon" (The Chocolatexture Lounge) gdje će moći kupiti jednu od ograničenih 400 čokoladnih bombonijera.

Inovativni dizajn čokolade podsjeća na modularne grafičke kreacije kakve je moguće proizvesti s pomoću 3D printera, stoga je potpuno nevjerojatno što su sve od glatke čokoladne mase uspjeli izraditi čokoladni entuzijasti japanskog studija. U nastavku pogledajte slasne čokoladice u neobičnim oblicima koji nalikuju saćastoj kocki, trodimenzionalnoj žičanoj kocki ili vizualizaciji zvuka i iznenadite se!

Neobične čokoladne poslastice japanskog studija Nendo (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više