Search

New York dobio prvi bar posvećen žitnim pahuljicama

New York dobio prvi bar posvećen žitnim pahuljicama

Bogat jelovnik s 24 vrste pahuljica


Image: buro247.ru

Njujorški centar sportske high end odjeće i obuće Kith NYC, koju je 2011. godine otvorio Ronnie Fieg, dobio je idealno mjesto za doručak – bar u kojem se poslužuje 24 vrsta žitnih pahuljica

U četiri godine postojanja brooklynski Kith (postoji još i na Manhattanu i u Miamiju) osvojio je srca ne samo bliskih prijatelja Ronnieja Fiega, nego i svih zaljubljenika u street wear modu. Prijateljska atmosfera trgovine Kith očuvala se i nakon renovacije, a obnovljeni interijer dobio je i novu dozu sjaja i ekskluzivnosti za koju je zaslužan studio Snarkitecture.

Najzanimljiviji novitet centra Kith zasigurno je novootvoreni bar sa žitnim pahuljicama Kith Treats u kojem će posjetitelji moći kušati 24 vrste pahuljica, oplemenjenih s 25 vrsta umaka i pet vrsta mlijeka pa će i vegani moći uživati u kombinacijama okusa različitih pahuljica. Klasična narudžba uključuje jednu vrstu mlijeka, dvije vrste pahuljica i dvije vrste umaka po izboru. Svoju kreaciju možete i ponijeti sa sobom koju će vam zapakirati u posebnu prekrasno osmišljenu crno-bijelu kutiju sa svim sastojcima koje možete pomiješati neposredno prije konzumacije. Ipak, šteta je ne započeti dan hranjivim i ukusnim obrokom upravo u šarmantnom interijeru i odličnoj atmosferi Kith bara. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više