Search

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke

Fancy Cake

Image: John Pavlish

Ukrasi, poseban stil dekoriranja i fantastični okusi koji osvajaju svako nepce karakteriziraju rad Ane Marcelić koja posljednjih osam godina uveseljava slaveljenike originalnim dizajnom torti i kolača

Torta je slatka delicija bez koje rođendani, obljetnice i proslave ne bi bile to što jesu - događaji kojima se veselimo. Tu važnu ulogu torte u lijepim trenucima naših života prepoznala je i Ana Marcelić koja već osam godina svoju kreativnost i vještinu uspješno prenosi stvarajući najfinije kolače i torte u gradu. Ona tortu bez ikakve muke pretvara u kreaciju koja svojim dizajnom nerijetko oduševi slavljenike. Već godinama priprema torte u kojima najviše uživa nježniji spol jer znamo koliko razina šećera u krvi može ženi popraviti dan. Naravno, tortama se uvijek najviše razvesele najmlađi, ali priznaje nam Ana kako muški dio populacije itekako zna odabrati svoj slatki okus.

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 1)

Nakon što je godinama radila u svojoj maloj radionici slastica, nedavno je odlučila otvoriti svoju prvu slastičarnicu koja danas s razlogom nosi naziv Fancy Cake. Na adresi Lanište 13b, na putu prema Arena Centru pronaći ćete pravo malo carstvo slastica koje će osvojiti one koji vole uživati u finim tortama i kolačima, ali i u ugodnom ambijentu. 

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 2)

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 3)

Zaista malen prostor uređen je fancy detaljima, a masivna fotelja i kauč te malene stolice tapicirani su finim plišom i kašmirom u lila i srebrnoj boji što daje prostoru dozu glamura. Takav stil inetrijera prati i kristalni luster koji tom fancy kutiću daje poseban ugođaj. Prostorom dominira siva boja koja u kombinaciji s ružičastim i bijelim detaljima te dekoracijama prostoru daje dašak ženstvenog i bajkovitog.

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 4)
"Prijateljca Mirjana pomogla mi je pri uređenju slastičarnice, a kako me dobro poznaje znala je da trebamo prostoru dati nešto drugačije i fancy, baš kakve su i naše torte.", komentira Ana i nastavlja "Sav je namještaj ručno izrađen i osmišljen samo za ovu slastičarnicu, a odabirom sive i ružičaste boje željela sam žensku populaciju počastiti ugodnim kutkom gdje će osjećati ugodno i gdje će kušati najbolje od mog rada te odmoriti od gradske gužve.", kaže ona s osmijehom.

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 5)

Brojni su recepti koji ovo mjesto čine vrijednim dolaska čak iz centra grada. Ovdje možete uživati u ferrero torti, oreo cheesecakeu, macaronima ili pak malina - mascarpone kolaču. Uz ove fine slastice Ana preporučuje i čašu Mia vina koja će zasigurno pasati nakog dugog radnog dana i opustiti misli i tijelo. Fancy Cake jedno je maleno i toplo mjesto koje će vas osvojiti svojim interijerom, slatkim okusima već poznatih torti, ali i obiteljskom atmosferom koja je ispunila ovaj prostor. Zapravo nam se i sviđa ideja odmaknuti se od centra grada, svih poznatih mjesta i popiti kavu ili čaj uz fini kolač na sasvim novoj lokaciji. Ukoliko živite na Laništu, e onda imate sreće!

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 6)

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 7)

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 8)

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 9)

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 10)

Nov zagrebački kutak slatkih delicija poznate slastičarke (фото 11)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više