Search

Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj

Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj

SHE bio bistro


Image: Sanja Lydia Kulušić

SHE bio bistro prvi je ekološki šibenski hub koji se otvorio prije nekoliko dana, a koji nudi isključivo jela od organski uzgojenih namirnica s lokalnog dalmatinskog podneblja

U blizini šibenske rive, na dnu Skalice, preciznije na adresi Zlarinski prolaz 2 prije nekoliko dana otvoreno je novo odlično mjesto imena SHE bistro. Riječ je o gastro hub kutku s malo drugačijom ponudom, gdje se u lijepo osmišljenom, prostranom i vrlo modernom interijeru s industrijskim daškom mogu svakodnevno kušati jela načinjena isključivo od organski uzgojenih namirnica s lokalnog dalmatinskog podneblja. Prema riječima vlasnice Irene Ateljević, bistro je to kojim su gostima željeli prije svega približiti moderan i svjetski način prehrambenih navika, u kojima su organska i sezonska hrana prioritet. Naime, upravo je Irena cijeli svoj život posvetila održivom razvoju, i kaže kako ovo nije nimalo klasičan bistro jer njime se između ostalog potiče svijest o zdravoj ishrani, ali paralelno i razvoj lokalnog gospodarstva, točnije OPG-ova.

Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 1)
Važno je spomenuti kako je otvoren samo prvi dio bistroa u kojem se priprema hrana, a uskoro slijedi i segment koji će se pozabaviti nizom popratnih sadržaja, koji prate upravo takav način života. U ponudi bio bistroa SHE tako možete pronaći ukusne zalogaje od jutra do večeri, kao što su organska kava ravno stigla iz Cogito Coffee pržionice, sezonske smoothie sokove, osvježavajuće salate, vina lokalnih proizvođača, craft pive, ali i vješto pripremljene koktele. Sva sezonska ponuda jela bazirana je na fuziji najboljih domaćih namirnica i proizvoda, naravno, s kreativnim twistom koji će vas impresionirati, a mogu se pohvaliti i svakodnevno pečenim domaćim kruhom, ali i bezglutenskim obrocima koje imaju u ponudi. Pa ukoliko je ovo ljeto Šibenik vaša destinacija za odmor ili ste pak samo u prolazu, predlažemo da svakako svratite i u SHE bio bistro. 

Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 2)Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 3)Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 4)Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 5)Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 6)
Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 7)Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 8)
Nova atmosferična gastro lokacija u Šibeniku s naglaskom na zdravi zalogaj (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više