Search

Nove gastro delicije iz omiljenog nam RougeMarina

Nove gastro delicije iz omiljenog nam RougeMarina

Osvježeni jelovnik za polizati prste


Image: PR

Svako malo zagrebački restoran RougeMarin unese novitete na svoj već prepoznatljivi jelovnik, a evo što nude za sam kraj ljeta...

RougeMarinovi kulinarski standardi, kako u okusima tako i u prezentaciji ostali su dosljedni. Kako to obično biva, svako malo nas oduševe s novim jelovnikom koji ovoga puta dolazi u jednoj zamamnoj osvježenoj verziji. Novi jelovnik nam tako donosi hladnu juhu od krastavaca, avokada i limete, kao i nezaobilazni risotto s black tiger kozicama s bisque-grana padana kremom, rikulom, aceto balsamicom i limunom.

Nove gastro delicije iz omiljenog nam RougeMarina (фото 1)

Za one koji su skloniji "konkretnijim" zalogajima, tu je svinjski lungić s relishem od lisičarki, umakom od crnog sezama i hrskavim njokama s ricotta sirom i vlascem, a u ponudi je i sous-vide janjeća rolada punjena pršutom s domaćom marmeladom od smokvi. Oni koji se pak ovo ljeto nisu zasitili ribe, u RougeMarinu ih čekaju fileti orade sa crustom od crnog kima, sotiranom blitvom, kremom od češnjaka i salaticom od mahuna, ljutike i segmenata naranče. A oni koji su nekako skloniji "laganijim" zalogajima, bit će oduševljeni salatom s mariniranim biftekom… Jelovnik je ovo koji je samo uvertira u novu sezonu ovog nam omiljenog zagrebačkog restorana.

Nove gastro delicije iz omiljenog nam RougeMarina (фото 2)Nove gastro delicije iz omiljenog nam RougeMarina (фото 3)Nove gastro delicije iz omiljenog nam RougeMarina (фото 4)Nove gastro delicije iz omiljenog nam RougeMarina (фото 5)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više