Traži

Novi domaći keksi koje ćete obožavati

Novi domaći keksi koje ćete obožavati

Botica Biscuits

Tekst: V.Š.


Fotografija: Promo

Iz Botice Biscuits kažu da je ideja za ove slatke zalogaje došla iz jednostavnog razloga jer - vole kekse!

Sve je veća potražnja za zdravim slasticama kojima su naklonjeni posebno oni kojima je vrlo važno što unose u organizam. Danas na tržištu postoji mnogo vrsta domaćih i uvoznih keksa i maleni obiteljski pogon Botica Biscuits tu je vidio priliku i mjesta za svoj proizvod. Keks je to koji će asocirati na pravu domaću slasticu bez raznoraznih konzervansa, bojila i dodataka. Konačna odluka je donesena nakon godinu dana obiteljskog vijećanja i raspravljanja te su pokrenuli ovaj slatki biznis. 

Prvotna ideja je bila pakiranje keksa u estetski oblikovane limene kutije s motivima kulturno-povijesne baštine Hrvatske te predstavljanje istih kao suvenir. U okviru navedene ideje nastale su tri različite limene kutije; Zagreb, Dalmacija i Dubrovnik, a izradili su ih mladi hrvatski dizajneri Svjetlana Šegović i Igor Šćekić.

Novi domaći keksi koje ćete obožavati (фото 1)

Osluškivanjem prvih reakcija svojih kupaca ustanovili su da se ljudima uistinu sviđaju sami keksi te smo odlučili proširiti asortiman s jednostavnijim pakiranjima keksa u vrećice od 125 grama. Za sada njihovu ponudu čini šest okusa: lješnjak, rogač i anis, đumbir, kurkuma, konoplja i kokos, a za koji dan ćemo ponudu obogatiti s dva nova okusa - keksi s bademom i keksi s bučinim uljem i sjemenkama. Sve sastojke nabavljaju isključivo kod domaćih OPG proizvođača (lješnjak iz Iloka, rogač s Visa, maslinovo ulje s  Korčule, bučino ulje i sjemenke iz Zagorja, konoplja i pir s područja Varaždina itd...) osim nekih istočnjačkih začina kao što su đumbir, cimet, papar i kurkuma. Za sada se keksi mogu kupiti putem suvenirnica i specijaliziranih prodavaonica, a u planu je širenje ponude. 

"Plan je svakako širenje asortimana i prodajne mreže te pronalazak što većeg broja kupaca koji "čitaju deklaraciju" i koji će prepoznati kvalitetu naših proizvoda, a dugoročno se nadamo vlastitom specijaliziranom prodajnom mjestu s najboljim keksima u gradu!" - izjavili su iz tvrtke Botica Biscuits.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više