Search

Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju \"to do\" listu

Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu

Tekst: A.P.

Image: Bemata Meals

Beograd je nedavno postao bogatiji za jedno jako trendi mjesto smješteno na Vračaru. Radi se o restoranu Bemata Meals uza kojeg stoji mlada poduzetnica Ksenija Vuković, a koji je već jako dobro poznat koncept stanovnicima Novog Beograda. Naime, tamo već nekoliko godina jako uspješno posluje Bemata 1, mali restoran u kojemu je sve podređeno zdravim i ukusnim obrocima za sve one koji paze što unose u svoje tijelo i biraju organsku prehranu. Nova Bemata je bila znatno zahtjevniji projekt što se jasno vidi iz interijera koji može parirati najekskluzivnijim restoranima, a iza kojeg stoji arhitektica Jelena Krneta koja je dizajnirala i prostor u Novom Beogradu. Jelena je osmislila jako elegantan prostor u kojem se ljudi osjećaju ugodno. Zamislite to kao beskrajno lijepi dnevni boravak u kojem se možete opustiti i uživati.

Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 1)
Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 2)

Sam koncept restorana je ostao nepromijenjen ali s nekim naprecima u meniju. Bemata je zamišljena kao restoran u kojem ćete na stol dobiti isključivo dobro izbalansirane obroke koji su složeni prema dnevnim potrebama svakog čovjeka. Koncept brze hrane sa zdravim sastojcima ovdje prelazi na novi nivo. Kako nam je kazala Ksenija: u Bemati ne možete napraviti krivi izbor jer je sve na meniju zdravo.

Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 3)
Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 4)

Novi prostor na Vračaru je prilagođen lokaciji te su proširili asortiman s premium alkoholnim pićima i zdravim koktelima. Ovdje vas očekuje Oina Colada napravljena od kokosovog mlijeka i ananasa ii osvježavajući koktel Whisper of Ginger koji je zamjena za mega popularni koktel Hugo.

Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 5)
Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 6)
Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 7)

Večernji program restorana je prilagođen onima koji žele uživati u romantičnoj atmosferi ili se opustiti s društvom uz čašu vina i laganu muziku. U Bemati će se moći organizirati i privatne zabave i svečanosti koje se ne kose s filozofijom koncepta, a kada se temperature dignu, vrt će sigurno biti jedno od popularnijih mjesta za uživanje.

Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 8)
Novi restoran u Beogradu koji morate staviti na svoju "to do" listu (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više