Traži

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama

Linda Miller Nicholson je prava umjetnica

Tekst: L.M.F.


Za gastronomiju već dulje vrijeme možemo reći da je svojevrsna umjetnost, a pojedina jela nerijetko znaju izgledati i kao kakva mini remek-djela. Kao i u svim drugim granama, i u gastronomiji postoje svojevrsni trendovi koji jednakom brzinom dolaze i prolaze. No, na cijeni su uvijek inovativnost u tehnikama pripremanja i serviranja, odvažno kombiniranje okusa i namirnica, kao i uvijek dobrodošli spoj modernog i tradicionalnog. To sve zna i Linda Miller Nicholson koja je svu svoju pažnju usmjerila na tjesteninu, posebice na raviole i torteline. Ne samo da ih sama ručno izrađuje nego im je podarila jednu neobičnu notu, dugine boje. 

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama (фото 1)

Naime, njezina tjestenina izgleda tako poput malih umjetničkih djela, pa ćete u njezinom opusu moći vidjeti ružičasto-plave-ljubičasto-zelene torteline ili pak dvobojne raviole. Kada pogledate njezin rad, shvatit ćete i kako njezinoj kreativnosti u cijelom tom procesu nema kraja, te da u tome naprosto uživa, a vibrantne boje isključivo dobiva od pojedinih namirnica te u cijelom procesu, naglašava, nema nikakve kemije.

Kako ističe, njezinu tjesteninu nažalost ne možete kupiti, niti ona sama kuha po restoranima, ona je kako kaže, one-man show. No, ono što vam može ponuditi su recepti vezani uz spomenutu tjesteninu, koji će biti predstavljeni u njezinoj nadolazećoj kuharici "Pasta, Pretty Please", a koja će biti objavljena u listopadu ove godine i moći će se naručiti preko Amazona. Lindine genijalne izvedbe pogledajte u nastavku, a mi ćemo samo nadodati kako bismo ovu tjesteninu jednom rado vidjeli i na svom tanjuru... 

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama (фото 2)

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama (фото 3)

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama (фото 4)

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama (фото 5)

Novi trend u gastronomiji: tjestenina u duginim bojama (фото 6)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više