Traži

Novi zagrebački bistro u kojem se traži mjesto više

Novi zagrebački bistro u kojem se traži mjesto više

Šnicl u Gradskoj kavani Johann Franck

A.P.


Fotografija: PR

Veliko otvorenje kultne Gradske kavane koja sada nosi naziv "Johann Franck" izazvalo je veliko zanimanje javnosti

Odličan all day koncept u sklopu kojeg se gostima po danu nudi kava i slastice  dok se navečer pretvara u klub s nastupima zanimljivih bendova i DJ-a, već je godinama popularan u svijetu. Ovakav način rada je itekako isplativ pogotovo kada znamo da se radi o jednoj od najfrekventnijih lokacija, glavnom gradskom trgu kojim dnevno prođe tisuće ljudi.

U sklopu kavane svoje je mjesto pronašao i proslavljeni Chef Mate Janković. On je prvi čovjek bistroa Šnicl u kojem se od otvorenja traži mjesto više. Naime, po informacijama koje smo dobili Šnicl je trenutno jedno od najpopularnijih mjesta u gradu za koje se čeka na rezervaciju . 

snicl

Ugodan ambijent idealan je spoj tradicije i modernog uz toplo drvo kao dominatnan materijal. Uređenje je nepretenciozno s velikom otvorenom kuhinjom koja zauzima centralnu poziciju na gornjem katu. Na meniju se nalaze tradicionalna hrvatska jela ali s modernim twistom. Sva jela su spravljena od vrhunskih namirnica koje se nabavljaju od malih lokalnih proizvođača s farma u okolici Zagreba. Raznovrsnu gastro ponudu prati i vinska lista koja je sastavljena od pomno selektiranih vina iz svih krajeva Hrvatske.

snicl

snicl

snicl

snicl

snicl

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više