Search

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste

Mixer Smoothie Bar

Nedavno je u Zagrebu otvoreno novo mjesto za uživanje u najfinijim "tekućim slasticama"

Smoothie - jedan od najreprezentativnijih simbola čistog hedonizma. Prvi sokovi od miksanog povrća započeli su svoj konzumerski život tridesetih godina prošlog stoljeća na zapadnoj obali SAD-a prema originalnom brazilskom receptu. U četrdesetima riječ "smoothie" ušla je u sve kuharice i kulinarske priručnike kao oznaka za produkt proizašao iz blendera. Prava era smoothieja započinje šezdesetih kada su u Americi makrobiotika i vegetarijanstvo postali trend. Običnom voćnom smoothieju postupno su dodavani led, voćni sok i ponekad mlijeko kako bi se dobio "voćni shake", a devedesetih stigao je smrznuti jogurt. Kremasto, osvježavajuće, zdravo, toliko sočno da poželite gutljaj za gutljajem - jeste li za smoothie?

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 1)

I znamo novo mjesto u Zagrebu gdje ga možete isprobati. U Tkalčićevoj 30 otvoren je Mixer Smoothie Bar, mlađi brat svima poznatog Cookie Factoryja koji su se već dokazali kao vrsni poznavatelji "slatke" američke kulture. Tako ćete u Mixeru sada moći isprobati razne delicije koje dolaze iz blendera poput shakeova, smoothieja, hladnih čajeva, kave i svega toga dobro upakiranog s različitim sladolednim okusima. 

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 2)

U odličnom interijeru čije uređenje potpisuje Duje Kaliterna izmjenjuju se industrijske lampe, kožne fotelje, retro škrinje, originalni stolci za moderan industrijski doživljaj s najfinijim tekućim slasticama. Ovog ljeta Mixer Smoothie Bar je destinacija koja se ne zaobilazi!

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 3)

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 4)

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 5)

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 6)

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 7)

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 8)

Novo zagrebačko mjesto za sve hedoniste (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više