Search

Novo zagrebačko mjesto za sve ljubitelje finih slastica

Novo zagrebačko mjesto za sve ljubitelje finih slastica

Dulcia


Image: Facebook Dulcia

Ukoliko razmišljate što pokloniti dragoj osobi za rođendan možda je rješenje u slasnom slatkom zalogaju. Pronađite ga u novoj zagrebačkoj simpatičnoj slastičarnici Dulcia

Stanovnici zagrebačke Trešnjevke od ovog su ljeta bogatiji za još jednu lokaciju kojoj se rado vraćaju. Otvorena početkom ljeta, slastičarnica Dulcia u svojim je prvim radnim koracima već skupila brojne obožavatelje domaćih slastica. Tako ćete na adresi Ozaljska 8 pronaći idealne male slatke zalogaje poput mini tortica od tri vrste čokolade, punč i kokos kuglica, slatkih šubarica ili pak voćnog tarta koji vam mogu poslužiti kao odličan rođendanski poklon "na brzinu". I možete biti sigurni da ćete dobro odabrati jer ovdje se kupci vraćaju po još. Također, u slastičarnici Dulcia pripremaju i veliki izbor torti i kolača po narudžbi, a tu je i 16 vrsta kremastog talijanskog sladoleda.

Mali, ali skandinavski šarmantno uređen prostor koji je projektirala arhitektica Vesna Milutin, ima ugodnu i toplu atmosferu, a nalazi se odmah preko puta Trešnjevačke tržnice. Ukoliko još niste, svakako isprobajte što vam slatko ima za "reći" slastičarnica Dulcia.

Novo zagrebačko mjesto za sve ljubitelje finih slastica (фото 1)

Novo zagrebačko mjesto za sve ljubitelje finih slastica (фото 2)

Novo zagrebačko mjesto za sve ljubitelje finih slastica (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više