Traži

Novo zagrebačko mjesto za sve ljubitelje finih slastica

Novo zagrebačko mjesto za sve ljubitelje finih slastica

Dulcia


Fotografija: Facebook Dulcia

Ukoliko razmišljate što pokloniti dragoj osobi za rođendan možda je rješenje u slasnom slatkom zalogaju. Pronađite ga u novoj zagrebačkoj simpatičnoj slastičarnici Dulcia

Stanovnici zagrebačke Trešnjevke od ovog su ljeta bogatiji za još jednu lokaciju kojoj se rado vraćaju. Otvorena početkom ljeta, slastičarnica Dulcia u svojim je prvim radnim koracima već skupila brojne obožavatelje domaćih slastica. Tako ćete na adresi Ozaljska 8 pronaći idealne male slatke zalogaje poput mini tortica od tri vrste čokolade, punč i kokos kuglica, slatkih šubarica ili pak voćnog tarta koji vam mogu poslužiti kao odličan rođendanski poklon "na brzinu". I možete biti sigurni da ćete dobro odabrati jer ovdje se kupci vraćaju po još. Također, u slastičarnici Dulcia pripremaju i veliki izbor torti i kolača po narudžbi, a tu je i 16 vrsta kremastog talijanskog sladoleda.

Mali, ali skandinavski šarmantno uređen prostor koji je projektirala arhitektica Vesna Milutin, ima ugodnu i toplu atmosferu, a nalazi se odmah preko puta Trešnjevačke tržnice. Ukoliko još niste, svakako isprobajte što vam slatko ima za "reći" slastičarnica Dulcia.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više