Search

Obožavate kavu i mislite da nema do one koju rade baristi? Sad istu takvu možete piti u svojoj kuhinji

Obožavate kavu i mislite da nema do one koju rade baristi? Sad istu takvu možete piti u svojoj kuhinji

Predstavljen "kućni barista" Phillips LatteGo

Urednik: D.D.


Image: PR

Miris svježe mljevene kave, savršena aroma u zraku, zvuk aparata za kavu koji radi savršenu pjenicu od mlijeka... Ako ste mislili da je ovaj luksuz rezerviran samo za ulogu profesionalnog bariste, varate se. Naime, predstavljen je "kućni barista" uz pomoć kojeg možete i u vlastitoj kuhinji uživati u svojoj omiljenoj kavi. I ne samo to, na kavi vam se mogu pridružiti i prijatelji, a svakome možete ponuditi baš po njihovom guštu. Ono što je svima najbitnije, pogotovo kad je riječ o prvoj jutarnjoj kavi koju spremamo nakon buđenja, a prije užurbanog dnevnog ritma, jest brzo i jednostavno rješenje, a uz Philips LatteGo možete jednostavno pripremiti čak šest različitih napitaka od kave.

Obožavate kavu i mislite da nema do one koju rade baristi? Sad istu takvu možete piti u svojoj kuhinji (фото 1)

No, jednom kad otkrijete svoj omiljen tip kave, pravi je pothvat dobiti tu savršenu pjenicu u šalici kave. Ima jako puno savjeta kako zagrijati mlijeko i napraviti pjenu (probali smo ih gotove sve i to ne baš uspješno), ali potpuno automatski aparat za kavu Philips LatteGo s posebnim nastavkom za mlijeko pruža pravo savršenstvo u šalici kave. Osim toga, jednostavno se čisti i održava, a zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, sustav za mlijeko priprema svilenkasto gustu pjenicu. Ovaj aparat za kavu idealan je za sve tipove kave s mlijekom jer ima mogućnost pripravljanja čak šest različitih napitaka, a vaš artistički duh ostat će oduševljen mirisom i aromom kave koju proizvodi 100 % keramički mlinac za kavu.

Obožavate kavu i mislite da nema do one koju rade baristi? Sad istu takvu možete piti u svojoj kuhinji (фото 2)

Uz sve obaveze tijekom dana i nedostatak slobodnog vremena, danas je apsolutni luksuz imati brzo i jednostavno rješenje, a potpuno automatski aparat za kavu zaista - jednim pritiskom gumba - priprema kavu u svega par trenutaka. Više ne morate brinuti je li pjenica od mlijeka zagrijana na idealnoj temperaturi jer zahvaljujući posebnom spremniku za mlijeko koji se jednostavno čisti i održava, a i konačno možete u okruženju vlastitog doma pripremati omiljenu kavu, baš poput pravog bariste. Više informacija potražite na Philips LatteGo.

Obožavate kavu i mislite da nema do one koju rade baristi? Sad istu takvu možete piti u svojoj kuhinji (фото 3)

Leave a comment

više