Search

Čokolade inspirirane poznatim svjetskim gradovima

Čokolade inspirirane poznatim svjetskim gradovima

Iz bruklinske čokolaterije MAST


Image: Promo

Čokolaterije sa sjedištem u Brooklynu predstavile su novu seriju čokolada inspiriranu gradovima u kojima se nalaze njihove tvornice

Svaka od serija nastala je kao "hommage" gradovima u kojima se nalaze - Los Angeles, Brooklyn i London, a svaka od njih uključuje šest čokolada koje su usmjerene na prepoznatljive elemente tog grada. Okusi čokolada nisu jedine stvari koje slave gradove, već su se udružili s mještanima kako bi osmislili posebna pakiranja. Kokice, Miso & sezam, meksički šećer, cimet i naranča samo su neki od sastojaka koje čine rapsodiju okusa Los Angelesa. Brooklyn serija sadrži maslinovo ulje, dimljeni javor, vanilija, sol, chilli koji su također nabavljeni od lokalnih proizvođača, a London ističe prave britanske okuse kao što su gin, rabarbara, čaj s mlijekom i mnogi drugi. Pakiranja su "zarobila" neke od najpoznatijih znamenitosti navedenih gradova te je stvorena kompletna slatka priča. 

Mast Brothers je brend utemeljen u New Yorku od strane braće Ricka i Michaela 2007. godine. Brend koji je poznat po opsesivnoj pozornosti na detalje, pedantno obrtništvo i najnaprednije inovacije te su dostupne u specijaliziranim trgovinama diljem svijeta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više