Search

Omiljena zagrebačka čokolaterija otvorena je na novoj adresi

Omiljena zagrebačka čokolaterija otvorena je na novoj adresi

Artisan Crafted Chocolates


Image: Jennifer Pallian,

Čokolaterija Artisan Crafted Chocolates, iza koje stoji chef Marin Medak, a koja se donedavno nalazila u Prolazu Lovačkog roga, preselila se u City Centar One West. Danas su otvorili...

Prije kojih godinu dana u centru grada otvorila se famozna čokolaterija Artisan Crafted Chocolates. U cijeloj priči bilo je zanimljivo što je iza tog slatkog projekta stajao chef Marin Medak, vlasnik odličnog restorana RougeMarina. Spomenuta čokolaterija nalazila se u zagrebačkom Prolazu Lovačkog roga, no nedavno su zatvorili taj lokal. Iako smo strepili da je to svojevrsni kraj, za svoj čoko projekt pronašli su vrlo brzo novu lokaciju. 

Omiljena zagrebačka čokolaterija otvorena je na novoj adresi (фото 1)

Artisan Crafted Chocolates otvoren je tako danas u sklopu City Centra One West. Tako svi ljubitelji vrhunskih pralina, čokolade općenito, macaronsa, ali i (tradicionalnih) slastica interpretiranih na moderan način, koje inače potpisuje jedna od najboljih hrvatskih slastičarki, Petra Jelenić, od sada ćete moći pronaći na novoj adresi. Ovaj vikend je idealan da "skočite" do tamo i uživate u slatkim zalogajima koji vjerujemo, neće razočarati. 

Omiljena zagrebačka čokolaterija otvorena je na novoj adresi (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više