Search

Omiljeni macaroni u dizajnerskoj kutijici kuće Emilio Pucci

Omiljeni macaroni u dizajnerskoj kutijici kuće Emilio Pucci

Posebno izdanje i dva nova okusa najfinijih macarona


Image: buro247.com/me

Omiljeni macaroni luksuzne francuske slastičarnice Ladurée u šarenoj dizajnerskoj ambalaži koja je nastala u suradnji s talijanskom modnom kućom Pucci

Nova suradnja omiljene slastičarnice Ladurée s brendom Pucci rezultirala je elegantnom stylish kutijicom koja krije vrhunske slastice s potpisom chefa Yanna Menguya. Ovo je još jedan dokaz da macaronsi neće uskoro izaći iz mode, već su svoju vodeću poziciju u svijetu slastica dodatno učvrstili. Limitirano izdanje macaronsa uključit će dva nova okusa koja je osmislio novi chef Laduréea Yann Menguy, pa će preslatki žuto-ružičasti macaroni biti prožeti aromom ruže i limuna i bit će zapakirani u dizajnerske kutijice koje krase geometerijski uzorci koji podsjećaju na kaleidoskop.

Luksuzna svjetska slastičarnica je dosad surađivala s brojnim dizajnerima poput Nine Ricci, koja je za Ladurée dizajnirala parfumirane macarone, Christian Louboutin je, pak, kreirao šarenu kutiju koja podsjeća na njegov zaštitni simbol, cipelu, a obljetnicu slastičarnice proslavila je limitiranim izdanjem i kuća Donna Karan New York.

Nova suradnja urodila je prelijepo dizajniranom ambalažom koja dolazi u tri varijante: u koraljno-ružičastoj i tirkizno-plavoj papirnatoj kutiji s prepoznatljivim printom kuće Pucci i u raskošnoj kutiji zamotanoj svilenom mašnom. Ova prekrasna ambalaža savršena je uspomena na najfiniji desert koju možete sačuvati i nakon što zavodljiva aroma macarona ispari.

Omiljeni macaroni u dizajnerskoj kutijici kuće Emilio Pucci (фото 1)

Ovo limitirano izdanje bit će dostupno u svim slastičarnicama Ladurée od 25. veljače.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više