Search

Omiljeni Submarine Burger otvoren na još jednoj zagrebačkoj adresi

Omiljeni Submarine Burger otvoren na još jednoj zagrebačkoj adresi

U najavi je i restoran u Rijeci...


Image: John Pavlish,
PR

Nakon već tri zagrebačke dobro poznate i uhodane lokacije, omiljeni Submarine Burger dobio je prije nekoliko tjedana još jednu novu, četvrtu lokaciju - onu u Bogovićevoj ulici 7

Nakon već tri zagrebačke dobro poznate i uhodane lokacije (Frankopanska ulica u centru, Radnička cesta u poslovnoj zoni, te na Žitnjaku u sklopu Garden pivovare) omiljeni Submarine Burger dobio je nedavno još jednu novu, četvrtu lokaciju - onu u Bogovićevoj ulici 7.

Omiljeni Submarine Burger otvoren na još jednoj zagrebačkoj adresi (фото 1)
"Ukazala se odlična prilika te smo odlučili uzeti spomenutu lokaciju i povećati broj naših lokala, što je sami brend Submarine stavilo pod "povećalo" te isto tako osnažilo naš utjecaj u cijeloj Hrvatskoj" kazala nam je ekipa koja stoji iza Submarinea, čiji je burger jedan od najukusnijih i najzdravijih u gradu, spravljen od prirodnih i domaćih sastojaka. Kratko rečeno, riječ je o burgeru koji je istovremeno zdrav, ukusan, zavodljiv i maštovit, a o kojem već svi jako dugo pričaju i redovito uživaju.

Omiljeni Submarine Burger otvoren na još jednoj zagrebačkoj adresi (фото 2)
"Ovo je naš četvrti restoran u Zagrebu, a jedan imamo, kao što već znate i u Beogradu te u Voloskom kraj Opatije" nastavljaju svoju priču o širenju i otkrivaju kako u planu imaju vrlo skoro i Rijeku, o čemu su nas rekli obavijestiti na vrijeme.

Ponuda na novoj lokaciji u Bogovićevoj će biti jednaka kao i u ostalim Submarine Burger restoranima. Podsjetimo kako Submarine nudi meni primarno temeljen na nekoliko vrsta burgera u okruženju pravog domaćeg i gurmanskog doživljaja. Najvažnija karakteristika ponude Submarine restorana jest vrhunska kvaliteta i svježina namirnica, bez aditiva, umjetnih sastojaka i zamrzavanja, a pomno biraju svaki dio ponude do najmanjih sitnica, što su mnogi gosti itekako prepoznali.

Omiljeni Submarine Burger otvoren na još jednoj zagrebačkoj adresi (фото 3)
Njihovu ponudu, između ostalog, karakteriziraju isključivo prirodne namirnice domaćih i lokalnih proizvođača kao što su Grass - fed goveda, ručno rađeni hrskavi krumpirići te bogati izbor craft piva. Rajčica i luk im tako stižu iz Slavonije, salata i tartufi iz Istre, panceta iz Dalmacije, krumpiri iz Like, pecivo je zagrebačko, a meso od domaćih uzgajivača iz Zagorja.

"Submarine jedinstvene burgere svakog jutra pripremao od najfinijeg komada čiste junetine iz lokalnog uzgoja, bez ikakvih dodataka, dok peciva također svakodnevno pripremaju domaći pekari. Prirodno se ne susreće samo tijekom konzumacije, već i prilikom posluživanja na drvenim daskicama te u cijelom uređenju restorana" pojašnjavaju iz Submarinea te se hvale kako imaju i meni za klince koji uključuje posebno iznenađenje te BIO sladolede za desert, a ističu i kako u svoju ponudu polako uvode i hladno prešane sokove - "art of juice".

Omiljeni Submarine Burger otvoren na još jednoj zagrebačkoj adresi (фото 4)

"Prvi u Hrvatskoj u ponudi imamo "prave", visoko kvalitetne hladno prešane sokove. Zbog kvalitete i odlične reakcije gostiju, odlučili smo takve sokove uvesti i u ostale naše restorane. Osim toga, ponosni smo i na konstantno uvođenje posebnih delikatesnih ponuda, neuobičajenih za burgere (foie gras, tartufi.. ) što je odlično prihvaćeno od strane naših gostiju.” dodaju te ističu i kako je svaki njihov restoran jedinstven i originalan u smislu uređenja, naglašen s efektnim grafičkim intervencijama. A kako u restoranu koriste uglavnom već spomenute prirodne materijale te recikliraju što je više moguće, tom idejom odiše i novi restoran u koji je implementirano i prevladava drvo s karakterističnom žutom bojom.

Omiljeni Submarine Burger otvoren na još jednoj zagrebačkoj adresi (фото 5)

Drugačija, opuštena i jedinstvena domaća atmosfera obilježava svaku Submarine lokaciju, tako i novu, a čiji je koncept općenito nastao iz potrebe da se i burger kao jelo predstavi na drugačiji način. A kako bi to osjetili, ako već niste, Bogovićeva 7 idealna je da to sve skupa doživite i okusite već danas.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više