Search

Opatija ima novo cool mjesto za uživanje

Opatija ima novo cool mjesto za uživanje

Gastro svijet nudi najbolje od najboljeg

A.P.


Image: Foto: PR

Ne propustite vrhunski gastro doživljaj u predivnoj Opatiji

Popularna opatijska kavana Grand u veljači je dobila sasvim novo ruho i postala Gastro svijet u kojem možete pronaći najkvalitetnije hrvatske proizvode, popiti kavu, čašu šampanjca ili se pak osladiti u Milenij Choco Svijetu. Impresivna ponuda slastica u Kavani Continental obogaćena je s ukusnim domaćim sladoledom te s više od 50 različitih načina pripreme kave iz cijeloga svijeta. Tako u ugodnom ambijentu možete ispijati, primjerice caffé latte, Melange, Fiaker, kozačku, meksičku, irsku ili pak eskimsku kavu, Francuski poljubac i mnoge druge zanimljive pripravke.

Continental

Za ljubitelje čaja tu su najkvalitetniji svjetski čajevi brendova Darjeeling, Assam, Earl Grey Bergamot,  zatim kineski zeleni čaj, rooibos s aromom crvene naranče ili vanilije te biljni čaj s limunom i đumbirom. 

Continental

Juicy & Champagne Bar u svojoj ponudi ima najbolje domaće i strane pjenušce i šampanjce te svježe prirodne sokove. Gastro svijet nudi i kutak u kojem možete kupiti najkvalitetnije pršute, sireve i slane delicije.

Continental

Antiqua Osteria da Ugo naziv je novog ugostiteljskog objekta koji će u svojoj ponudi imati tradicionalne specijalitete: domaće tjestenine (pljukanci, ravioli), razna rižota, pizze...  Kao nastavak dolazi i pivnica s više od 40 vrsta domaćih i stranih piva s ugodnim ambijentom za druženje.

Continental

Kao vrhunac na donjoj etaži uređen je poseban Milenij Choco Svijet u kojemu se može vidjeti proces izrade proizvoda Milenij Choco. Prostor je to u kojemu će se održavati razne radionice i škole izrade slastica, dječje predstave i druge aktivnosti, a u prodajnom dijelu i kupiti čokoladne praline i čokolada, domaće torte, slastice, domaće marmelade, čajni keksi i bomboni, domaći med s raznim dodacima... Gastro svijet nudi ponešto za svakoga i svim njegovim delicijama je uistinu teško odoljeti.

Continental

Continental

Continental

Continental

Continental

Continental

Related articles

Buro 24/7 Selection

više