Search

Otvoren je novi \"must-try\" restoran u Zadru

Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru

Bon Appetit


Image: PR

Bon Appetit restoran novo je moderno uređeno mjesto u Zadru za dnevni i večernji izlazak te gastronomski užitak...

U Zadru je otvoren Bon Appetit, novo pulsirajuće "must-try" restoransko mjesto na adresi Mihovila Pavlinovića 4. Osim sjajno uređenog modernog, rustikalnog interijera u nježnim pastelnim nijansama koji ćete odmah pri ulasku zapaziti i u njemu se ugodno smjestiti, fokus restorana ipak je očekivano gastronomija, odnosno pomno osmišljen jelovnik inspiriran dalmatinskom i mediteranskom tradicijom, ali interpretiran na moderan način. Osim svježe ribe i mesa iz domaćeg uzgoja, Bon Appetit donosi i nekoliko kozmopolitskih novina poput svinjskih rebarca s mladim krumpirom, ali i black agnus burgera kojima nećete moći odoljeti. Naravno, tu su i vrhunska vina na čaše, kao i osvježavajući kokteli koji će biti odličan izbor za ovaj ljetni period. Detalj koji sigurno nećete propustiti probati svakako su i zamamne slastice. Bon Appetit, čije uređenje potpisuje studio Kaliterna arhitektura, već sada djeluje kao savršeno mjesto za dnevni, ali i večernji izlazak obogaćen ugodnom atmosferom i još ugodnijim okusima za vaše nepce.

Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 1)Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 2)Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 3)

Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 4)Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 5)Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 6)Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 7)Otvoren je novi "must-try" restoran u Zadru (фото 8)

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više