Search

Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa

Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa

Fini


Image: Nemanja Knežević

Prije desetak dana je na beogradskom Donjem Dorćolu otvorena preslatka slastičarnica imena Fini koja nudi najukusnije macaronse ikad...

Iako su u gradu već odavno poznate po svojim spektakularnim i neodoljivim macaronsima, Ivana i Jela odlučile su tu iskustvo ponuditi u sklopu vlastite, novo otvorene slastičarnice Fini na beogradskom Donjem Dorćolu. Jer kako ističu, jako je važno gdje se odvija ritual jedenja kolača. Prema njihovim riječima, kada netko zakorači u ljupku i šarmantnu slastičarnicu Fini, trebao bi osjetiti način na koji njih dvije promišljaju o samim slasticama s kojima ujedno žele odaslati i određenu vrstu poruke. Fini je kako naglašavaju mala oaza u kojoj će se svatko vrlo rado zaustaviti i malo usporiti s obzirom na ubrzani životni tempo koji svi redom vodimo.

Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 1)
Osim na kolačima i vrhunski pripremljenim slasticama, naglasak je i na lijepo uređenom, pročišćenom prostoru na čijem je uređenju radio Studio Petokraka. Kao i u slasticama, minimalistički pristup se osjeti u samom prostoru koji je definiran nježnim pastelnim mint tonom u kombinaciji sa svijetlim drvom i mramornim stolovima s pripadajućim crnim stolcima. Uz omiljene Fini macaronse, svoju ponudu nadograđuju redovito finim tartevima, eklerima te općenito sezonskim kolačima, pecivima i kroasanima uz naravno, kavu. Poručuju kako imaju još puno ideja i planova, ali da si paralelno ne zadaju velike ciljeve jer smatraju da ono što rade mora biti uvijek jednako dobro.
Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 2)Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 3)Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 4)Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 5)Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 6)Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 7)Otvorena nova najslađa slastičarnica u Beogradu prepuna macaronsa (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više