Search

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde

Poklisar

BURO.

Image: PR

Restoran koji su posjetili Catherine Zeta Jones i Michael Douglas, Roman Abramovič, John Malkovich s obitelji...

U skladu s popularnošću u kojoj uživa, grad Dubrovnik obogaćuje i gastro sliku Hrvatske odličnim mjestima koja se nađu na ljetnoj listi mnogih gostiju ovog bisera juga.

Osnovan 2003. godine i smješten u srcu starog grada, točnije staroj gradskoj luci, u jednom od najljepših mjesta na Jadranu, restoran Poklisar svoj je ugled izgradio kao jedan od najboljih gastro doživljaja u Dubrovniku. Na čarobnoj vanjskoj terasi ili u toplo uređenom interijeru možete isprobati razne delicije s internacionalnog i vrhunski pripremljenog jelovnika.

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 1)

Širok, ali nekompliciran jelovnik nudi veliki izbor jela, počevši od maštovitih salata i laganih jela koja mogu savršeno prijati kao predjelo ili s bilo kojim od glavnih jela. Definitivna preporuka vrijedi i za božanske ražnjiće od jadranskih kozica na rižotu od plemenitog sira i ružmarina uz čašu hrvatskog bijelog vina (otok Korčula, poluotok Pelješac).

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 2)
U svakodnevnom jelovniku možete naći i najljepša riblja jela pripremljena na tradicionalne načine, biftek visoke kvalitete, razna predjela i vrhunski domaći sladoled. Svako nepce, čak i ono najzahtjevnije, ovdje će pronaći nešto za sebe.

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 3)

Od ove godine na jelovniku možete pronaći i sushi. I to po receptima i tajnim vještinama najboljih najboljih svjetskih majstora Londona i Pariza. Zašto? Zato što će vam ga pripremiti francuski sushi majstor Aadel Ovaova. Nakon školovanja u Parizu svoje je umijeće brusio u Nobu restoranima u Parizu i Londonu, a dašak svjetske vrhunske gastronomije donio je i u Dubrovnik.

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 4)

Osim ponude nekih od najljepših delicija u regiji, u Poklisaru možete uživati svake večeri uz glazbu uživo i maestralne izvedbe na klaviru. Kroz cijelo svoje desetljeće ovaj je restoran ostao vjeran svojoj tradiciji i kvaliteti i zbog toga je visoko na ljestvici gastro ponude u Dubrovniku. Ukoliko već niste, svakako si priuštite ugodnu ljetnu večer u Poklisaru.

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 5)

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 6)

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 7)

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 8)

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 9)

Ovaj dubrovački restoran obožavaju svjetske zvijezde (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više