Search

Ove subote probajte Fetamarie Büro 24/7 menu na FrüHSTüCKu

Ove subote probajte Fetamarie Büro 24/7 menu na FrüHSTüCKu

Poseban jutarnji menu čeka vas u Tosteru


Image: Doris Fatur

Ukoliko ovaj vikend provodite u Zagrebu, sutra ujutro, 26. ožujka, posjetite zagrebački Toster hangout bar (Petrinjska 7) gdje će vas za FrüHSTüCK čekati specijalan Fetamarie Büro 24/7 menu po posebnoj cijeni

FrüHSTüCK se vraća u grad! Odmorni i s mnogo noviteta, organizatori kreću u proljetno/ljetnu sezonu. U suradnji s restoranima, raznim festivalima, novim projektima i zanimljivim inicijativama ponovno bude svoju glazbeno-kulinarsku priču. FRüHSTüCK organiziraju subotama, svaka tri tjedna do mjesec dana promovirajući ugodna druženja uz fini zalogaj i odličnu glazbu. Ove subote priuštit će vam  FrüHSTüCK u Toster hangout baru od 10h do 17 h. Za glazbu će se pobrinuti mića, phillipe i Oberön, a poseban jutarnji jelovnik po vrlo povoljnim cijenama potpisuje gastronomski čarobnjak 'kuće' Toster, Marko Matei.

Ove subote probajte Fetamarie Büro 24/7 menu na FrüHSTüCKu (фото 1)
U Tosteru jako vole tost, a naglasak je na zanimljivoj i kreativnoj prezentaciji tosta u svim mogućim oblicima, koristeći pritom svježe, domaće i lokalne namirnice. Marko Matei kojeg se inače vjerojatno sjećate iz druge sezone Masterchefa, za ovosubotnji FrüHSTüCK osmislio je poseban Fetamarie Büro 24/7 menuPo pristupačnoj cijeni moći ćete kušati ukusan tamni toast s namazom od hrena, feta sirom, maslinama, rajčicama i pečenom paprikom. Uz svoj toast po želji dobijete kavu ili čašu cijeđene naranče. Pa vi probajte odoljeti ovoj ideji za doručak. Prije nego što se ove subote 'zaletite' do Tostera saznali smo što se događalo u životu Marka Mateija nakon Masterchefa.

Ove subote probajte Fetamarie Büro 24/7 menu na FrüHSTüCKu (фото 2)

Započet ću s periodom života iz kojeg te najviše pamtimo, pa reci što se sve događalo s tobom nakon druge sezone Masterchefa u kojoj si sudjelovao?
Nakon Masterchefa su mi se otvorila vrata u gastro svijet. Masterchef mi je pomogao tj. osvijestio me da radim ono u čemu najviše uživam.

Jesu li se stvari poklopile kako treba?
Nakon showa sam odmah počeo raditi u profesionalnim kuhinjama i otkrio novu ljubav prema hrani i piću, prema cijelom tom "stroju" u kuhinji.

U to vrijeme izjavio si kako se vidiš za pet godina u vlastitom bistro. Prošle su četiri godine, jesi li blizu?
Prošle su već četiri godine i dalje želim imati svoj mali čarobni kutak... Nešto poput "food trucka" gdje bi stvarao i pružao gastronomsko zadovoljstvo, nažalost još nisam u mogućnosti realizirati svoj projekt zbog financija i zakona u našoj državi.

Osmislio si jelovnik za Toster. Kako je došlo do suradnje i koji je gastro smjer koji si uzeo pri tome?
Gastro smjer i koncept Tostera je ukratko "hangout place". Znači projekt je osmišljen za sve ljude koji se žele opustiti uz dobru muziku, fino piće i zanimljiv tost. Ponudu tosteva ćemo mijenjati s obzirom na godišnje doba.

Radiš li trenutno na još nekim projektima?
Sezonski radim za jednu stranu agenciju. Kuham kao "private chef" po vilama.

Ove subote probajte Fetamarie Büro 24/7 menu na FrüHSTüCKu (фото 3)

Sve ostale detalje vezane uz event pratite na Facebook stranici i navratite u subotu od 10h ujutro u Toster na FRüHSTüCK!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više