Search

Ovog vikenda se otvara novi Umami restoran

Ovog vikenda se otvara novi Umami restoran

Nova lokacija u Zagrebu


Image: Facebook,
PR

Ovog vikenda, točnije u subotu, 10. listopada, otvara se Umami Grill na novoj zagrebačkoj lokaciji

Svi ljubitelji azijske kuhinje već su upoznati s konceptom restorana Umami Grill koji je otvorivši se 2013. godine u Skalinskoj 3, pokrenuo pravu malu revoluciju street fooda. S naglaskom na istočnjačkoj kuhinji znanoj i kao azijska fuzija, Umami je brzo osvojio nepca svih obožavatelja specifičnih okusa s Istoka, ali i ljubitelja kvalitetnog obroka 's nogu'. U svom malenom, ali šarmantnom prostoru koji je s vremenom proširen i u stražnji dio te ljetnu terasu već je učinio mnoge pauze za ručak slasnima. Ovog puta dobra se gastro priča iz centra grada seli na Vrbane. Novi restoran nalazi se na Horvaćanskoj cesti 75, i u njega je uloženo puno truda, s ciljem stvaranja prostora koji bi svaki gost percipirao kao dobro znan, ležeran restoran.

Ovog vikenda se otvara novi Umami restoran (фото 1)

Posebno osmišljena instalacija, koja je zbog primamljivih boja i intrigirajućeg dizajna odmah zamjetljiva, služit će kao svojevrsni informativni kutak u kojem će gosti moći saznati pokoju informaciju o hrani, začinima i umami okusu općenito. To je ujedno i jedan od načina na koji ćemo hraniti znatiželju gostiju, što je i slogan koji prati naš koncept. Kuhinja je postavljena u centralnom dijelu i okružena je šankom koji će služiti kao mjesto gdje će gosti moći promatrati kako se pripremaju njihova jela te zatim u istima i uživati.

Ovog vikenda se otvara novi Umami restoran (фото 2)

Za neodoljiv izgled prostora, koji predstavlja našu ideju Umamija u punom smislu, zaslužna je agencija Brigada, koja je osim spomenute instalacije dizajnirala i Umamice, „neudobno-udobne" stolice koje krase novi prostor.

U ponudu jela će se, osim standardne ponude kakva je i u Skalinskoj ulici, periodično uvoditi novo osmišljena jela, od kojih su neka već u pripremi. Obzirom da smo svi danas pretrpani obavezama, a vrijeme nam je ograničeno, Umami se trudi ponuditi što bržu i jednostavniju uslugu. Iz tog razloga naručivanje hrane i naplata vrši se na šanku, a unutar prostora postavljena je i velika vitrina koja će sadržavati svježe pripremljene jela i proizvode, spremne za ponjeti.

Ovog vikenda se otvara novi Umami restoran (фото 3)

Ovog vikenda se otvara novi Umami restoran (фото 4)

Ovog vikenda se otvara novi Umami restoran (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više