Search

Odbrojavanje može početi! Zagrebački Burger Fest počinje za svega nekoliko dana

Odbrojavanje može početi! Zagrebački Burger Fest počinje za svega nekoliko dana

Istražili smo ponudu ovogodišnjeg izdanja!

Tekst: L.L.


Image: Sandro Sklepić

Burgeri svih vrsta, veličina i oblika čekaju vas i ove godine od 12. do 22. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Prošlogodišnje izdanje na istu je lokaciju privuklo nevjerojatnih 170 tisuća posjetitelja, a ove je godine program četvrtog Zagreb Burger Festivala powered by TABASCO® još mrvicu bogatiji. Gurmani i ljubitelji burgera tako će u desetak dana otkriti što je novog na domaćoj gastro sceni, kako nemoguće kombinacije spojiti u sasvim moguće delicije i uživati u mirisima koji baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Odbrojavanje može početi! Zagrebački Burger Fest počinje za svega nekoliko dana (фото 1)

Ponuda je ove godine nešto raskošnija pa tako uz zagrebačke burger genijalce u Zagreb stižu i oni iz Ljubljane, Osijeka i Rijeke. Posjetitelji Zagreb Burger Festivala powered by TABASCO® tako će moći isprobati delicije iz kuhinje Mate Jankovića koji burgere priprema za TABASCO® Burger Bar, The Garden Bar&Kitchena, Good Fooda i Rougemarina. Tu je i slovenski Lars&Sven, Raclette Burgers&Fries, Bistro Grill Deno, Burger bar, Maredo Grill, El Toro, Submarine Burger, Kascheta, BarBaQ, Reshetka by Đurina Hiža, vege burgeri iz Barcode Mitra, Brewbites, Torpedo burger, American bar Dollar, Špiro i iznenađenja iz Bread Cluba.

Uz klasične burgere, u ponudi će se premijerno naći i planetarno popularni BEYOND burger, a novost je i kutak sa sočnim steakovima te barovi s craft pivom, whiskeyjem, vinom, pa i kutak u kojem će sjajni Marin Nekić pripremati svoje prepoznatljive koktele. Osim mesnih i vege delicija te napitaka koji podižu atmosferu, prvi put na ovom festivalu moći ćete isprobati i slatke delicije Roberta Hromalića koji će na kućici slastičarnice Le Kolač predstaviti svoje jesenske kreacije.

Odbrojavanje može početi! Zagrebački Burger Fest počinje za svega nekoliko dana (фото 2)

U pripremi je odličan glazbeni program, gastro natjecanja, sadržaj za najmlađe i, otkrili su nam organizatori, jedinstveni TABASCO® Harvest Party. Riječ je o popularnom tulumu koji se u ovo doba godine organizira diljem svijeta, a u sklopu istog u Zagreb dolazi chef Gary Evans. On će posjetiteljima predstaviti posebnu smjesu tabasco papričica s Avery Islanda, TABASCO® mash, te će tom prigodom najhrabriji kušači imati prilike osvojiti vrijedne nagrade.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više