Traži

Pet zdravih proljetnih salata koje možete pripremiti sami

Pet zdravih proljetnih salata koje možete pripremiti sami

Što ovog proljeća kuhaju gastro blogerice?


Fotografija: Feasting At Home,
Half Baked Harvest,
Top With Cinnamon,
Minimalist Baker,
Love and Lemons

Salata je sjajan izbor za ručak, jednostavno se priprema i uvijek je možete ponijeti sa sobom. Zato donosimo pet ideja za zdrave proljetne salate koje možete pripremiti kod kuće

Gastro blogerice specijalizirane za zdravu hranu nas uvijek inspiriraju s novim idejama za zdrave ručkove. Zato smo izdvojili pet recepata za zdrave proljetne salate idealne za proljetne dane, a koje ćete lako sami pripremiti kod kuće. U nastavku pronađite ideje s blogova Love and Lemons, Top With Cinnamon, Minimalist Baker, Half Baked Harvest i Feasting at Home.

Energetska bomba u zdjeli

Ova energetska bomba sadrži niz zdravih sastojaka koji će vam dati energiju i pomoći tijelu da lakše probavlja sve što mu se nađe na putu, bilo to u fizičkom ili psihičkom obliku. Sastoji se od batata, kelja, slanutka, avokada, cikle i okruglica od kvinoje, a sve je začinjeno dressingom od dijon senfa, tahinijem, maslinovim uljem i limunom - prava energetska poslastica. Recept pronađite na blogu Love And Lemons.

Salata od sirovog batata

Iako možda zvuči neobično, nemojte se bojati probati sirovi batat. Neutralan je u okusu, a salati daje savršenu hrskavost. U ovom receptu sirovi štapići batata kombinirani su s tikvicama, cikorijom, graškom, mladim lukom, korijanderom i sezamom dok dressing sadrži luk, češnjak, limeta, đumbir, tahini, javorov sirup, soja sos i sezamovo ulje. Recept za ovu zanimljivu kombinaciju pronađite na blogu Top With Cinnamon.

 

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor