Search

Petra Nižetić je novo zaštitno lice Nestea ledenog čaja

Petra Nižetić je novo zaštitno lice Nestea ledenog čaja

Blogerica i voditeljica uživa u novom okusu trešnjinog cvijeta

Urednik: BURO.


Image: Luka Nižetić

Kao jedan od vjesnika proljeća ove godine, Nestea ledeni čaj s okusom trešnjina cvijeta jedinstveni je novi okus koji kombinira aromu cvijeta trešnje s ekstraktom pravog čaja

Nakon duge i hladne zime, naše tijelo i um žude za zrakama toplog sunca, šarenilom proljetnih boja i mirisima tek probuđene prirode. Umorni od zimskog sivila i stresne svakodnevice, u proljeće se veselimo životu iznova, dišemo punim plućima, osvježavamo život novim iskustvima... Da je stiglo proljeće, prvi nas podsjete radosni cvjetni pupoljci među kojima su najljepši upravo cvjetovi trešnje. Njihove delikatne, ružičaste latice smatraju se univerzalnim simbolima proljeća, a u mnogim kulturama njihov cvat dočekuje se raskošnim gozbama i obilježava nacionalnim praznicima. 

Petra Nižetić

Velika ljubiteljica proljeća je i Petra Nižetić, urednica i pokretačica popularnog lifestyle bloga ModaKomoda. "Za mene je proljeće najljepše godišnje doba. Osvježenje koje u moj život unose prve zrake toplog proljetnog sunca, otvara vrata nekoj novoj kreativnosti i stvaralačkim pothvatima. Proljeće je za mene definitivno sezona stvaralaštva, inspiracije, novih odluka, ali i sezona za maksimalno uživanje u samoj sebi i aktivnostima koje me vesele, ponajviše putovanjima..." Petra će ovoga proljeća svakodnevno uživati u novom omiljenom ledenom čaju Nestea s okusom trešnjinog cvijeta, koji će biti njezin izbor za osvježenje u mnogim proljetnim projektima koje ova popularna blogerica planira realizirati. Ekskluzivne fotografije Petre dok uživa u svom omiljenom proljetnom napitku napravio je njezin brat, poznati pjevač Luka Nižetić.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više