Search

PHD Terrace: koncept penthouse zabava s pogledom na New York

PHD Terrace: koncept penthouse zabava s pogledom na New York

Party od zalaska do izlaska sunca


Image: buro247.hr

U samom središtu grada koji nikad ne spava pojavilo se neobično mjesto pod otkrivenom nebom, ali zatvoreno za šire mase

PHD Terrace koncept je koji svojim gostima želi ponuditi atmosferu ekskluzivnih kućnih tuluma u penthouse stanovima. Nakon što se 2011. otvorio u sklopu Dream Downtown hotela vrijeme je došlo za proširenje ponude. Tako će odsad ovaj koncept zaživjeti i u samom središtu New Yorka, točnije u Dream Hotel Midtown hotelu. Svoju ekskluzivnost ovaj koncept duguje genijalnoj ideji njezina začetnika Matthewa Straussa, menadžera Tao Group/Dream Downtown grupacija koji je želio kreirati najtrendi mjesto u New Yorku na kojem ćete se osjećati kao VIP gost kakve privatne zabave.  

Dojam da se nalazite u nečijem penthouseu postignut je i posebnim uređenjem prostora hotela i terase za koji je zaslužan Josh Held. U prostoru dominira obilje zlatnih detalja, zelenih tonova i nezaobilaznog drva kao omiljenog materijala u industrijski uređenim interijerima, a terasa je dobila nešto smireniji, lounge prizvuk. Umirujući tonovi sive, veliki mekani jastuci, pletene klupe i obilje zelenila stvaraju opuštenu atmosferu u ovoj šumi nebodera pa je gotovo teško pojmiti da se nalazite najužurbanijem gradu na svijetu.

Ovaj lounge bar može se pohvaliti bogatom ponudom koktela i laganim jelima poput karbonare sa školjkama, mini hamburgerima s prvoklasnom govedinom i hrskave pite s gorgonzolom i smokvama. Za glazbu je zadužen DJ pa nakon lagane večere možete zaplesati uz čašu rashlađenog koktela. Prilično primamljiv koncept za sve željne odmora od buke i gužve koji nemaju problema sa strahom od visine. 

PHD Terrace: koncept penthouse zabava s pogledom na New York (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više