Search

Pivo i shopping u jednom? Morate posjetiti ovo kul mjesto u centru metropole

Pivo i shopping u jednom? Morate posjetiti ovo kul mjesto u centru metropole

Zagreb je postao bogatiji za još jednu oazu za pivopije - ovoga puta u pop up formatu koji će vas oduševiti

Tekst: BURO.


Image: PR

U slučaju da ste posljednjih nekoliko tjedana prolazili centrom grada, zasigurno ste naletjeli na neobičnu žutu kućicu, smještenu tamo negdje na početku Gajeve, taman na putu prema nekom od brojnih kafića u kojem volite popiti svoj omiljeni pjenasti ljetni napitak. Ogromna žuta gajba zapravo je mjesto na kojem se kriju fantastični suveniri, kreirani kako za Zagrepčane, tako i za sve turiste željne nešto drugačijih sitnica. Nedavno otvoreni Ožujsko Fan Shop mjesto je za ljubitelje popularne Žuje, ali i ono na kojem svatko od posjetitelja može pronaći nešto za sebe.

Pivo i shopping u jednom? Morate posjetiti ovo kul mjesto u centru metropole (фото 1)

Zavirili smo u ponudu i otkrili kako žuta Gajba skriva genijalne navlake za mobitele, pregače sa šaljivim natpisima, kul japanke, tanjure, jastuke, donji veš za muškarce s dobrim smislom za humor te simpatične majice koje će vas osvojiti već na prvu. Također, na nekim od proizvodima nalaze se otisnuti likovi risa, vuka, dupina i bjeloglavog supa, ugroženih životinja zbog kojih je pokrenuta i kampanja “Zaštićene zakonom”, a u sklopu koje će se od svake prodane posebno označene limenke Ožujskog piva 50 lipa donirati udruzi za zaštitu ove četiri ugrožene vrste. Dobro poznata lica iz Žujinih reklama, Rene Bitorajac, Goran Bogdan i Goran Navojec, i sami su nedavno posjetili Ožujsko Fan Shop u Gajevoj te se iz prve ruke uvjerili u interes za ovim novim projektom koji slavi pivo na najkreativniji mogući način. Cijela im se ideja toliko svidjela da su na par sati i sami postali prodavači, a društvo su im pravili menadžerica za korporativne poslove Zagrebačke pivovare Diana Jokić te marketing manager Zagrebačke pivovare za Core brendove Vanja Bartolec.

Pivo i shopping u jednom? Morate posjetiti ovo kul mjesto u centru metropole (фото 2)

uja oduvijek priča priču na svoj način, a ovoga puta svojim fanovima ponudila je nešto potpuno novo i drugačije. Ideja nam je pružiti jedinstven doživljaj vjernim potrošačima, kako bi Žuja Gajba postala atrakcija u centru grada i obogatila turističku ponudu Zagreba", rekla je Diana, dok je Vanja dodao kako u Žuja Gajbi baš svatko može pronaći nešto za sebe, od šilterica i majica s inovativnim i originalnim Žujinim brendom do magneta, krigli i rokovnika sa zagrebačkim motivima. "Želja nam je i dalje razvijati projekt, a namjeravamo i širenje na druge gradove u Hrvatskoj", rekao je Vanja Bartolec na kraju. Važno je dodati i kako Žujina Gajba u centru grada ostaje do kraja ljeta.

Pivo i shopping u jednom? Morate posjetiti ovo kul mjesto u centru metropole (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više